Superior Amino 2222 от Optimum Nutrition

Superior Amino 2222 е набор от аминокиселини, произведен от американския лидер в спортното хранене. Хранителната добавка включва 22 основни и несъществени аминокиселини, което ви позволява да натрупате мускулна маса по-бързо и да се отървете от мускулния катаболизъм. Аминокиселините участват в изграждането на мускулна тъкан. Без тях е почти невъзможно да се получи красиво напомпано тяло.

Тази добавка на аминокиселини се счита за популярно средство сред професионалните културисти. Постоянните натоварвания, които действат върху организма, изискват необходимото количество аминокиселини. В тази връзка спортистите започват да търсят допълнителни източници на хранене, тъй като е просто нереалистично да се извлича повишено количество от тези вещества от класическата храна. Добавките от тази компания се използват не само в културизма, но и в пауърлифтинг, фитнес, кросфит и др. Има и огромно търсене на Superior Amino 2222 Caps.

съдържание

  • 1 Ефект от приема
  • 2 Как да приемате
  • 3 Качество на аминокиселини
  • 4 отзива

Ефект от приема

  • Допълнителна енергия.
  • Процесът на синтез на протеини се ускорява.
  • Растежът на мускулната тъкан се ускорява на фона на подобрените процеси на възстановяване.
  • Да се ​​отървем от катаболизма.
  • Поддържане на нормален хормонален фон.
  • Оптимизация на телесните мазнини.

Как се приема

Комплексът с аминокиселина се препоръчва да се използва 3 пъти на ден, 2 таблетки на доза. Тоест, дневната доза съответства на 6 таблетки, но не по-малко. Възможни увеличени дози, до 18 таблетки на ден. Това се практикува, когато се практикува бодибилдинг, особено когато се провежда състезанието.

Лекарството се приема половин час преди началото на обучението, по време на тренировка и в края на тренировъчния процес. Подобен график за прием на Superior Amino 2222 (Caps / Tabs) е приложим в тренировъчните дни. Когато спортистът почива, сутрин се приема 1 доза, а следващите 2 дози се приемат между храненията. Ако аминокиселините се приемат в комбинация с други добавки, като протеин, гейнер и креатин, тогава възвръщаемостта на комплекса ще се увеличи. В случай на приемане на лекарството, той се отмива с 250 мл течност (1 чаша).

Качество на аминокиселината

Аминокиселините Optimum Nutrition Superior Amino 2222 се произвеждат само от висококачествени суровини от най-висок клас. Като част от всяка капсула или таблетка се отбелязва протеинова смес от най-висок клас, която носи на тялото на спортиста цял комплекс от аминокиселини, така необходими за постигане на високи резултати. Комплексът с аминокиселина е абсолютно безопасен за здравето на спортистите и не оказва отрицателно въздействие върху тялото им. Този набор от спортно хранене се счита за един от най-добрите продукти, които се представят на пазара за спортно хранене. Optimum Nutrition дава правилния избор за своите клиенти по отношение на използването само на качествен продукт и на достъпни цени.

Отзиви

Обширните дискусии за такъв комплекс от аминокиселини в различни спортни форуми показват, че това лекарство се отличава със своята популярност и търсене. Повечето отзиви за комплекса Superior Amino 2222 (Caps или Tabs) са положителни. Повечето спортисти казват, че този продукт е висококачествен и ефективен, въпреки че повечето потребители не харесват цената му. Въпреки това трябва да се отбележи, че продуктът Superior Amino 2222 се различава от американския производител в средни цени, в сравнение с препарати от подобен клас от други производители.

Почти всички отзиви, свързани с този комплекс, се характеризират като положителни, които влияят върху процесите на бърза асимилация, както и удобна форма за употреба. Когато таблетките влязат в тялото, те бързо се разтварят и започват да действат след няколко минути, снабдявайки тялото с всички необходими аминокиселини. Някои спортисти посочват, че таблетките са малко по-големи от нормалните. Но това не е проблем, защото те могат да се смилат например в кафемелачка.

Такъв подход няма да бъде придружен от трудности в процеса на приемането им. В крайни случаи те могат да бъдат разделени на 2 или повече части: това няма да се счита за грешка. В процеса на изучаване на прегледите не е имало проблеми с нормалното функциониране на храносмилателната система.