Syntha-6 от BSN

Syntha-6 е пълна протеинова добавка, разработена от BSN. Това лекарство се счита за едно от най-известните и популярни на пазара за спортно хранене. Основата на протеиновия комплекс е съставена от 6 разновидности протеини, които се различават в различна степен на асимилация. Това означава, че с едно обслужване на Syntha-6 ще бъде възможно да се осигури мускулна тъкан с аминокиселини и хранителни вещества за по-дълъг период от време. Syntha-6 на BSN е хранителна добавка от висок клас, на която могат да свидетелстват много спортисти.

Това лекарство може да се използва както в периоди на активно повишаване на мускулната маса, така и в периоди на отърване от излишното тегло (по време на периоди на сушене). Това означава, че протеиновият комплекс ви позволява да натрупате постна мускулна маса, ви позволява да увеличите данните за силата на спортистите, потиска процесите на катаболизъм и намалява количеството на телесните мазнини. Както бе споменато по-горе, комплексът се състои от 6 вида протеини, като:

  • Суроватъчен протеинов концентрат.
  • Изолат от суроватъчен протеин.
  • Калциев казеинат.
  • Мицеларен казеин. Изолат от млечен протеин.
  • Яйчен албумин.

В резултат на наличието на няколко източника на протеини, съставляващи лекарството, мускулите на спортиста започват да получават полезни компоненти веднага след употреба и в продължение на 4-6 часа след това. Това е много важно, тъй като е възможно да се отървете от процесите на катаболизъм. Като част от протеиновия комплекс са фибрите, които допринасят за по-бързото усвояване на всички вещества, както и потискат чувството на глад. В този случай оптималният състав на аминокиселини заслужава специално внимание, което ви позволява активно да увеличавате мускулните обеми и предпазва мускулите от отрицателните ефекти на интензивните натоварвания.

Състав на Синта-6

Една доза от протеиновия комплекс тежи 44 грама, което включва:

  • Мазнини - 6 грама.
  • Въглехидрати - 15 грама.
  • Протеини - 22 грама.
  • Енергийна стойност - 200 калории.

В допълнение към основните компоненти, това включва и минерали с биологично активни ензими, което позволява по-бързо усвояване на протеините.

Как се приема

Syntha-6 се приема от 2 до 3 пъти на ден, в зависимост от физическото състояние на организма и нуждата от протеини. Препоръчително е това да се случи сутрин, за да се отървете от процесите на катаболизъм и половин час след активно обучение. В нетренировъчни дни, да речем, един прием на протеин, максимум два. По-добре е да го приемате сутрин, както и между храненията.

Те използват продукта под формата на коктейл, като разбъркват две измерени лъжици в 300-400 мл течност. Тя може да бъде вода, сок или мляко. За да подобрите вкуса, тук може да се добави и мед, плодове или сладко. Но е препоръчително да не правите това по време на процеса на сушене, тъй като тялото не се нуждае от допълнителни калории. Syntha-6 не е основен източник на протеини за човешкото тяло. Разработчиците на хранителни добавки настояват, че храната, като мляко, месо и риба, трябва да бъде основният източник на протеини.

Syntha-6 може да се използва в комбинация с други хранителни добавки, като креатин, аминокиселинни комплекси и други продукти за спортно хранене.

Syntha-6 Отзиви

Американската компания BSN се счита за една от най-известните компании в света, доставяща своите продукти на пазара за спортни храни. Следователно не е изненадващо, че хранителните му добавки са винаги в търсенето и се обсъждат широко в различни форуми. Сред хилядите отзиви повечето от тях са изключително положителни. Те свидетелстват за високото качество и ефективността на тази хранителна добавка за спортисти от всяка категория. Няма данни за лоша смилаемост или лоша разтворимост на продукта, така че повечето спортисти купуват няколко пъти.

В вкусовата линия Syntha-6 има до 14 различни вкуса, което за много начинаещи спортисти усложнява задачата да изберат вкус. Въз основа на дискусии на различни спортни форуми трябва да се отбележат най-търсените вкусове, като крем бисквити, шоколад, ванилия, ягоди и банани. Що се отнася до други вкусове, те не са подходящи за всички.

В заключение, заслужава да се отбележи, че лекарството напълно отговаря на декларираните характеристики за качество и ефективност.