100% Златна суроватка от Maxler

100% златен суроватъчен суроватъчен протеин на Maxler е добавка не само за мъже, но и за жени. Комплексът е практически лишен от въглехидрати и мазнини.

Основното действие на продукта е насочено към повишаване на показателите за сила, както и увеличаване на обема на мускулната тъкан и влакна. Характерна особеност на протеина е отличният баланс между качество, цена и ефективност.

Добавката има многостранен положителен резултат, но следното въздействие е от най-голяма полза за спортистите:

  • индикаторите за мощност се увеличават;
  • мускулната маса нараства;
  • катаболните прояви са намалени;
  • процесите на възстановяване се ускоряват;
  • издръжливостта се увеличава;
  • тренировките са много по-продуктивни.

Състав 100% Златна суроватка

Една порция 100% Златна суроватка представлява 33 грама добавка. Съдържа около 0, 1 g натрий. Съотношението на BJU в грамове е следното: 22: 2: 5. Енергийната стойност е 130 kcal.

Протеиновият компонент на комплекса е суроватъчен протеин под формата на смес от изолат с концентрат. Добавката съдържа определено количество багрила, подсладители, регулатор на киселинността, ароматизатори, сгъстители и царевично нишесте.

Как да приемате 100% Златна суроватка

100% Златна суроватка се препоръчва да се пие от един до три пъти на ден. Честотата на приложение се определя от индивидуалната нужда от протеин. Приготвянето на протеинов шейк е достатъчно лесно. Порция, равна на 33 грама, се разрежда с мляко или вода с ниско съдържание на мазнини, като се приемат от 300 до 350 мл.

Пиенето на коктейл е най-добре или 60 минути преди тренировка, или веднага след сесията. В дни без физически натоварвания добавката се пие сутрин или между храненията.

За да получите максимален ефект от протеинова добавка позволява съвместен прием с друго спортно хранене. Ако следвате препоръките на производителя (Maxler), тогава е най-добре да използвате продукта със следните лекарства, в зависимост от целите:

  1. За да увеличите скоростта на възстановителните процеси след физическа подготовка и да потиснете катаболизма, трябва допълнително да използвате комплекса Amino BCAA
  2. Ако целта е да се отървете от подкожните мазнини, като същевременно поддържате мускулна маса, тогава трябва да вземете L-Carnitine Caps

Няма противопоказания за употребата на 100% Colden Whey. Този суроватъчен протеин не провокира странични ефекти, е абсолютно безопасен за хората, може да се приема непрекъснато, без прекъсвания или нужда от колоездене. Някои хора имат проблеми с храносмилателната система, но това се случва доста рядко.

Отзиви за 100% златна суроватка

Коментарите на множество форуми, както и в онлайн магазините, които продават суроватъчен протеин от Maxler, са написани положително. Рецензенти отбелязват високата ефективност и качество на добавката, добро усвояване в организма, както и достъпна цена. Важно предимство за мнозина е вкусът на протеин.

Продуктът е представен с аромат на ягоди, както и млечен шоколад, ванилов сладолед, бисквитки със сметана или фъстъчено масло. Повечето спортисти обичат шоколадните протеини, както и опция, наподобяваща сладолед. Ако слушате отзивите, трябва да си купите килограмови опаковки с различни вкусове, защото след месец той си пали.