Метилдрен 25 от Cloma Pharma

Feth Burner Methyldrene 25 е една от най-добрите храни сред подобно спортно хранене. Качеството на добавката не предизвиква никакви съмнения, тъй като се произвежда от производителя Cloma Pharma, известен на всички професионалисти и любители на бодибилдинга, чиято продуктова линия включва други препарати за изгаряне на мазнини: Asia Black 25, China White 25 и Black Spider 25.

Основата на приготвянето на метилдрен е ECA комплекс, който включва ефедра, безводен кофеин и аспирин. Мазнината горелка се приема не само от културисти, но и от представители на други спортни дисциплини. Високата му популярност се дължи на добри резултати за увеличаване на релефа на мускулите на фона на намаляване на подкожните мазнини.

Само по себе си изгарянето на мазнини не е достатъчно, за да се постигне ефект на изгаряне на мазнини, казват експертите от Cloma Pharma. Придобиването на метилдрен 25 се препоръчва изключително за тези, които спазват добре разработена диета и редовно извършват физическа активност.

Ефектът от приема на лекарството се дължи на състава, представен изключително от тествани във времето компоненти.

Благодарение на безводен кофеин, телесната температура се повишава, процесите на изгаряне на мазнини се активират, нивата на адреналин стават по-високи. Последното играе значителна роля за намаляване на телесните мазнини. Ефедра ускорява метаболизма и инхибира апетита. И двете тези съставки, заедно с аспирина в Метилдрен 25, засилват цялостния ефект на ECA.

Състав на мазнина горелка

Наред с ECA комплекса, в препарата присъстват и други активни активни съставки - корен от джинджифил, екстракти от женшен и йохимбе, зелен чай, както и витамини от група П. Те са мощни стимуланти за централната нервна система и антиоксиданти, които облекчават чувствата на умора, т.е. повишаване на тона и мотивиране.

Основните компоненти се съдържат в капсула за изгаряне на мазнини в следните количества:

  • женшен, аспирин и корен от джинджифил - 100 mg всеки;
  • безводен кофеин - 250 mg;
  • ефедра - 25 mg.

Останалите съставки се представят в по-малки количества. Мастната горелка не представлява опасност за здравето, не провокира странични ефекти, ако не се нарушават препоръчителните дози.

Как да приемате Methyldrene 25

Според препоръката на производителя е необходимо да приемате от една до три капсули на ден. Препоръчва се да започнете с едно хапче на ден, за да контролирате реакцията на организма. След няколко дни можете да започнете да пиете 2-3 капсули. Превишаването на тази доза категорично не се препоръчва при единична доза, нито за един ден. Използвайте горелка за мазнини 40 минути преди тренировка.

Забранено е комбинирането на изгаряне на мазнини с всякакви подобни мощни лекарства, продукти и добавки, които съдържат кофеин. Търсенето на съвет от лекар се препоръчва за тези, които изпитват определени проблеми с нарушения в сърдечно-съдовата система. За да се засили изгарянето на мазнини, добавката може да бъде допълнена с L-карнитин. Различни протеинови суроватъчни комплекси ви позволяват да спестите мускулна маса при курс на изгаряне на мазнини.

Отзиви

Бодибилдърите описват действието на горелка за мазнини главно изключително от положителна гледна точка. Спортистите особено ценят факта, че апетитът е значително намален, а умствената концентрация и работоспособността по време на тренировка са повишени. В отделни отзиви спортистите пишат, че издръжливостта също се увеличава.

Съдейки по прегледите, те напълно потвърждават ефективността на изгарянето на мазнините. Има и недоволни спортисти, които отбелязват, че приемането на Methyldren 25 води до изтощение. Опитните културисти препоръчват да консумирате това спортно хранене на курсове с продължителност няколко седмици, като си направите почивка, което ще ви позволи да не изтощавате централната нервна система.