Andriol

Производството на Андриол започва преди повече от две десетилетия. Но въпреки това, той не спечели веднага признание сред повечето културисти. Което дори е малко изненадващо.

Това лекарство, заедно с метилтестостерон, е едно от лекарствата, които се приемат перорално. Но в сравнение със същия метилтестостерон, който е доста токсичен стероид, Андриол все още не е наблюдавал отрицателни ефекти върху човешкото тяло. Известно е, че повечето лекарства влияят неблагоприятно на чернодробните клетки, като постепенно го унищожават. Но това не се отнася до Андриол, дори въпреки съдържащия се в тестостерона ундеканоат. Но как ">

Приемайки Андриол, можете абсолютно да не се притеснявате от такива странични ефекти като появата на акне, появата на гинекомастия, натрупването на мазнини и други неприятни последици. И всичко това се дължи на факта, че тестостерон ундеканоат не е нищо повече от естер на мастни киселини от такъв естествен хормон като тестостерон. Веднъж попаднал в човешкото тяло, той се поддава на ефектите на метаболизма и в крайна сметка той произвежда дихидротестостерон. Ето защо вероятността Andriol да се превърне в естроген, който е женски хормон, е много минимална.

Заслужава да се отбележи още едно положително качество, което има това лекарство. Докато приема Andriol, тялото не спира да произвежда тестостерон. Но ако злоупотребите с наркотика, този процес все още може да бъде нарушен.

Въпреки всички тези положителни качества, които притежава Андриол, той все още няма да получи заслужена популярност. Винаги има отговори на всеки вълнуващ въпрос и този случай не е изключение. Въпреки че Андриол е толкова добър, на жените е строго забранено да го приемат. Защо ">