Mass Builder от VPLab

Гейнерът на Mass Builder е приет от спортисти за подобряване на мускулната печалба. Спортното хранене идва с добавки като витамини и креатин. Продуктът е въглехидратно-протеинова напитка. Използва се активно както от професионални културисти, така и от културисти, които тренират във фитнес залата на любителско ниво.

Спортното хранене помага за увеличаване на енергийните запаси, които влизат в тялото заедно с храната, които се изпращат за изграждането на нови мускулни влакна. Гейнерът е идеален за онези, които не могат целенасочено да увеличат калорийното съдържание в ежедневната си диета. Не всеки може да увеличи броя на храненията. Две порции от тази напитка на ден дават 1026 калории.

Състав и ефективност

Спортната добавка съдържа въглехидрати и протеини. Броят на първите е 71, а последният е 19 грама. Въглехидратите, които съставляват продукта, са малтодекстрин и лесно смилаема захар. Тези съединения не са много скъпи, следователно самата добавка има достъпна цена. Професионалните треньори препоръчват да приемат този гейнер на хора, които имат проблеми както с увеличаването на теглото, така и с мускулната маса. Спортисти с ендоморфна физика не се препоръчват да приемат тази добавка. Простите въглехидрати, съдържащи се в продукта, допринасят за събирането на телесни мазнини, което не бива да се допуска. Креща по природа, тази добавка е просто незаменима, тъй като е достъпна и ефективна.

Mass Builder на VPLab съдържа 1, 5 грама креатин на порция. Това съединение има положителен ефект върху енергийния метаболизъм и повишава показателите за сила, което позволява на спортистите да се адаптират към силовите натоварвания.

Как да приемате Mass Builder

Те се определят най-често от треньор или специалист по спортно хранене. За да определите правилно дневния прием, трябва да вземете предвид характеристиките на вашето меню и степента на натоварване. Анализирайки тази информация, се изчислява количеството на липсващите калории, които трябва да бъдат компенсирани. Обикновено част от гейнера се приема или след тренировка, или сутрин или вечер като закуска.

Отзиви

Гейнерът е много популярен както при професионалните културисти, така и при начинаещите поради ниската си цена. Спортистите отбелязват приятен вкусов профил. Повечето спортисти харесват аромата на шоколад. Добавките също имат недостатъци. Някои спортисти казват, че не са доволни от соята, присъстваща в продукта. В отрицателни отзиви те често пишат за храносмилателни разстройства след консумация на продукта. Ако спазвате балансирана диета, следвате режима и упражненията, тази добавка ще даде желания резултат.