Alcar от SAN

SAN Alcar Fat Burner е добавка за атлет за загуба на мазнини. Основната активна съставка на лекарството е ацетил L-карнитин. Това е една от най-лесно усвояваните форми на карнитин. Лекарството е много популярно в културизма по време на периода на сушене или в подготовката за състезания. Спортна добавка задейства процесите на изгаряне на мазнини и прави тренировките възможно най-ефективни и ефикасни.

съдържание

  • 1 Ефект от приема
  • 2 Състав
  • 3 Как да приемате
  • 4 отзива

Ефект от приема

Alcar, произведен от SAN, има много положителни характеристики:

  • превръща мазнините в енергия, изразходвана за тренировки;
  • подобрява работата и издръжливостта;
  • понижава лошия холестерол;
  • подобрява здравето на сърдечно-съдовата система.

Основното предимство на мазнините на основата на L-карнитин е липсата на изчерпващ ефект върху нервната система, който имат кофеиновите препарати. Месечен курс на добавката не причинява никакви странични ефекти и няма търкалящ ефект.

структура

Една порция добавка съдържа 750 милиграма чист ацетил L-карнитин. Не съдържа излишна химия и външни включвания.

Как се приема

Препоръчва се изгаряне на мазнини да се пие по 1-3 капсули на ден. Най-доброто време се счита за преди тренировка. Доплащането се приема половин час преди началото на часовете. В дни без тренировки, лекарството се приема между храненията. Продължителността на курса е от 3 до 4 седмици. След това направете почивка от около един месец. Ако приемате добавката непрекъснато, нивото на производство на вашия собствен L-карнитин ще намалее. Това ще доведе до необходимостта от постоянен прием на спортно хранене.

За да повиши ефективността на приема на лекарството, Alcar се препоръчва да пие с други добавки, които са насочени към подобряване на телесната повърхност на спортиста. Специалистите на компанията препоръчват да се приема лекарството с други мазнини горелки с кофеин, йохимбин, синефрин. Тази комбинация не се препоръчва за тези, които имат проблеми със сърцето. Курсът на добавката се приема заедно с аминокиселини, суроватъчни протеини и други анаболни лекарства. Това подобрява ефекта от изгарянето на мазнините. L-карнитинът не причинява вреда на здравето и няма отрицателни странични ефекти. Въпреки това, желаещи да приемат това лекарство, не консумирайте повече от 2 грама от веществото на ден. Проучванията показват, че увеличаването на дозата не увеличава ефекта на лекарството върху тялото.

Отзиви

Днес ацетил L-карнитин, произведен от SAN, се счита за едно от най-популярните лекарства сред аналозите. Спортистите с изгаряне на мазнини са най-вече доволни от високата ефективност и качеството на добавката. Основното предимство на състава е, че бързо се абсорбира и има достъпна цена. Опитните спортисти приемат лекарството заедно с други изгарящи мазнини, както и наркотици с кофеин и BCAA. Опитните спортисти приемат две или три капсули наведнъж половин час преди началото на тренировката. Начинаещите не трябва веднага да пият големи дози.