Креатин монохидрат 100% от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition Pure Creatine Monohydrate под търговската марка „Креатин монохидрат 100%“ е спортно хранене, което насърчава ускореното натрупване на мускулна маса. Продуктът се счита за универсален. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Това спортно хранене има едно значително предимство - липсата на противопоказания за употреба.

Чистият креатин монохидрат е показан за употреба от тези, които желаят да увеличат силовите си показатели и да изграждат мускули. Наред с основния ефект, тази спортна добавка помага за увеличаване на анаеробната издръжливост, а също така забавя появата на умора. В препарата няма външни добавки. Състои се изключително от креатин монохидрат, който във всяка порция съдържа точно 5 g, тоест приемайте толкова много наведнъж.

Как се приема

Производителят препоръчва приема на чист креатин монохидрат според схемата на зареждане. През първата седмица приемайте 20, а през следващите дни - 5-10 грама на ден. Порция се залива с течност. 300-350 милиграма е достатъчно.

Повечето опитни спортисти и професионалисти не препоръчват пиенето на добавката при зареждане, тъй като такава схема не дава значителни предимства. Проучванията показват, че на ден тялото абсорбира само пет грама креатин монохидрат. Следователно, това е стандартната порция, която трябва да се спазва, като се приемат 5 грама на ден, тъй като останалата част от веществото просто се отделя без асимилация.

Добавката се препоръчва да се разбърква със сладък сок. Ако се използва обикновена вода, трябва да се яде нещо сладко след приема на лекарството. Бързите въглехидрати помагат за ускоряване на транспортирането и усвояването на креатина. Продуктът може да се комбинира с друго спортно хранене. Много спортисти смесват креатина с повишаващи теглото тегло, комплекси преди тренировка и аминокиселини, протеинови шейкове. Производителят съветва да се пие лекарството заедно с BCAA Xpress. Това ви позволява да потискате катаболните процеси и да подобрите процесите на възстановяване.

Не се препоръчва приема на креатин по време на периода на сушене. Той насърчава задържането на вода, което намалява проявата на облекчение. Когато добавката спре да се пие, излишната вода от мускулите се елиминира от тялото за една до две седмици. Продължителността на курса на приемане на креатин монохидрат е от един до два месеца, последвано от почивка за месец или половина.

Отзиви

Спортното хранене от американската марка Scitec Nutrition е високо търсено поради своето качество и ефективност. Чистият креатин монохидрат, произведен от компанията, не е изключение. Спортистите оставят голям брой положителни отзиви за този продукт от онези спортисти, които се занимават с бодибилдинг и пауърлифтинг. В коментарите си към добавката те пишат, че тя ви позволява да наддавате от три до пет килограма на месец.

Сред предимствата на продукта може да се различи достъпна цена. Желанието за закупуване на чист креатин монохидрат и да не се доплаща за различни добавки предизвика голямото търсене на тази добавка. Аналозите, които съдържат аромати, подсладители, са по-скъпи, но също така съдържат по-малко креатин.