Iso Whey Zero от Biotech USA

Iso Whey Zero е суроватъчен протеин, който съдържа изолат и концентрат. Произвежда се от американската компания Biotech USA. Предимствата на това лекарство са: съдържанието на голямо количество висококачествен протеин, както и минимално количество мазнини и въглехидрати. Протеинът от този клас може да се приема както в процеса на изграждане на мускулни обеми, така и в процеса на сушене. Този протеин ще помогне да се постигнат високи резултати, както спортисти любители, така и професионалисти.

Това лекарство има няколко предимства. Първо, използването на суроватъчен протеин води до ускоряване на набор от мускулна маса, във връзка с подобряването на качеството на възстановителните процеси. На второ място, тя потиска процесите на катаболизъм, подобрявайки данните за силата и релефа на мускулите, а също така повишава производителността и издръжливостта в тренировъчните процеси.

структура

В една порция вещество, а това е 25 грама, съдържа:

  • 100 калории
  • 21 g протеин;
  • 1, 5 г въглехидрати;
  • Над 5g BCAA.

На снимката по-долу можете да видите пълния състав на аминокиселини. В допълнение, хранителната добавка съдържа хранителни добавки и ароматизатори. В тази връзка процесът на приемане на протеин не е придружен от неприятни усещания.

Как да приемате Iso Whey Zero

За добра възвръщаемост на лекарството, производителите на суроватъчен протеин препоръчват да го приемате по 1 порция 2-3 пъти на ден. Най-оптималният период е прием сутрин, прием 1 час преди началото на тренировката и 15 минути след края на тренировката.

За да приготвите напитка, достатъчно е да вземете 1 лъжичка (25 g) от веществото и да разбъркате в 250-300 ml вода или мляко (за предпочитане безмаслено). В дни, свободни от тренировки, се препоръчва да се консумират не повече от 2 порции, а по време на сушене, порциите трябва да бъдат намалени 2 пъти, но формулата за прием остава същата.

От приема на суроватъчен протеин можете да получите много по-голям ефект, ако се приема в комбинация с други добавки към спортното хранене.

Производителят препоръчва следните лекарства за съвместно приложение:

  • Креатин монохидрат 100% - за увеличаване на силата.
  • L-карнитин течност - за изгаряне на излишните мазнини при поддържане на мускулния обем.

Освен това е възможно да се използва с витаминни комплекси, аминокиселинни комплекси, усилватели на тестостерон и други добавки. Във всеки случай трябва да се помни, че резултатът не може да се види, ако не мислите чрез диета и не спортувате правилно.

Отзиви

Ако анализирате всички отзиви за действието на Iso Whey Zero от Biotech USA, тогава има тенденция за изключително положителни отзиви, с някои изключения. По правило спортистите излъчват отлично качество на лекарството, лекота на асимилация от организма, както и невероятни вкусови характеристики и ниска цена.

Ароматът на банан, шоколад и ягоди е много популярен, въпреки че добавката се предлага в 7 варианта на вкус, като банан, шоколад, манго + ананас, ванилия, ягода, тирамису, кокос.