Монохидрат на креатин 100% от Biotech USA

Креатинът 100% от Biotech е чист креатин монохидрат, който е предназначен да увеличи силата и мускулния растеж. Той представлява една от най-печелившите възможности сред множеството креатинови комплекси, които могат да бъдат закупени на пазара за спортно хранене. Креатин монохидратът 100% се предлага под формата на прах, който се опакова в буркани от 100, 300, 500 и 1000 грама.

По правило хората получават креатин от месо и други видове продукти. Дневната норма за средностатистически човек е около 2 грама. Хората, които се занимават с различни спортове и особено силата, изискват много повече креатин, за да подобряват непрекъснато атлетичните си показатели. За съжаление, получаването на нужното количество от този компонент от обикновената храна е доста проблематично. Въз основа на този фактор почти всички спортисти, които са постигнали значителни атлетически резултати. Те използват спортни добавки на базата на креатин.

Ефекти на приемане

В резултат на редовен прием на такава добавка е възможно:

  • Подобрете данните за силата на спортистите.
  • Увеличете мускулната маса.
  • Увеличете издръжливостта и производителността.

Приемът на креатин води до един негативен ефект - задържане на вода в тялото. По правило този фактор не влияе неблагоприятно върху здравето на спортиста, но се губи мускулен релеф. В тази връзка креатина е по-добре да не се приема по време на процеса на сушене. Ако спрете да приемате креатин, тогава можете да се отървете от излишната влага доста бързо.

Креатин монохидратът 100% е изключително чист креатин, което прави тази добавка една от най-ефективните добавки на пазара за спортно хранене днес.

Как да приемате креатин 100% от Biotech

Производителят на креатин препоръчва приема на това лекарство по специална схема: през първата седмица веществото се приема по 20 g на ден, а през останалото време - 5 g на ден. В резултат на изследвания се оказа, че човешкото тяло не е в състояние да абсорбира повече от 5 g креатин за 1 ден. Затова е по-добре да използвате стандартния режим на прием - 5 г на ден, между храненията или в края на тренировката.

Лекарството се приема съгласно следната процедура: взема се една чаена лъжичка от веществото и се смесва във вода или сок. Това вещество не се разтваря просто в течности, така че трябва да го изпиете веднага, преди да се утаи на дъното на съда. За по-бързо усвояване и по-добро транспортиране на креатин е по-добре да го използвате с бързи въглехидрати, по-добре сладки.

Креатинът на 100% е приемливо да се приема в комбинация с други хранителни добавки. По правило спортистите консумират креатин с протеинови шейкове, гейнери, аминокиселинни комплекси или различни енергийни напитки. Това лекарство се приема на курсове от 1-2 месеца, след което трябва да направите същата почивка.

Съвет! Понякога от приема на 2-4% креатин са възможни проблеми с храносмилателния тракт. В този случай е по-добре да откажете приема на креатин монохидрат.

Отзиви

Biotech USA е ясен лидер в спортното хранене. В същото време се забелязват висококачествени продукти и тяхната достъпност на пазара. По правило отзивите за това лекарство са изключително положителни, докато спортистите посочват висока ефективност и липса на нежелани реакции.

Много спортисти казват, че е по-добре да се използва креатин със сладки сокове, тъй като това ускорява транспортирането му до мускулните тъкани. В допълнение, много спортисти приемат лекарството заедно с други спортни добавки, без никакви проблеми.