Asia Black 25 от Cloma Pharma

Активната съставка в изгарящата мазнина Азия Черна 25 е изпитаният Ефедран, кофеин и екстракт от върба, който е доказан и доказан от времето. Като термогеник, лекарството стимулира и ускорява метаболизма, позволява на тялото по-лесно да се адаптира към диета, да се чувства добре дори при ограничена диета.

съдържание

  • 1 Астър черен 25 списък
  • 2 Как да приемате Азия Черно
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива

Съставът на Азия Черен 25

Основата на активната формула е стека на ECA, който присъства в препарата в количество от 25 милиграма. Благодарение на екстракта от кората на върба, който е аналог на аспирин, синтетичен ефедрин и безводен кофеин, лекарството стимулира нервната система, помага за концентрацията, помага за по-голяма възвръщаемост по време на физически упражнения, а също така ускорява процеса на изгаряне на мазнините.

Съставът на добавката съдържа компоненти, които помагат за преодоляване на слабост и умора, често произтичащи от диета:

  • екстракт от йохимбе, усилващ ефекта на кофеина, засягащ андрогенните рецептори в мастните тъкани, което води до активно изгаряне на мазнини;
  • зелен чай, който е мощен антиоксидант, който защитава сърдечния мускул и кръвоносните съдове, забавя стареенето, ускорява използването на мастни натрупвания, помага да се отървете от прояви на оток и целулит;
  • качулка качулка на гордонии и кактуси, която намалява глада, който от много години се използва при производството на хапчета за отслабване, но действа изключително в комбинация с вещества, които стимулират централната нервна система.

За да засили ефекта от приема на мазнина горелка, производителят препоръчва да се ограничи количеството въглехидрати в диетата, като напълно се елиминират газираните напитки и бързото хранене.

Как да приемате Азия Черно

Препоръките за приемане на добавката практически не се различават от инструкциите за подобни продукти за други мазнини горелки на базата на ефедрин. Първата капсула се пие 30-45 минути преди закуска, втората - преди вечеря, но това не е задължително.

Обикновено дозировката се избира индивидуално. Повечето спортисти трябва да приемат само една капсула на ден. Някои се нуждаят от допълнителен прием на втора таблетка. Независимо от вашите нужди, трябва да отслабнете с употребата на такава добавка правилно, което означава пълно отхвърляне на алкохолни напитки, чай, кафе. Пийте трябва да е чиста вода.

Странични ефекти

Здравият човек, приемащ горелка за мазнини, практически не усеща никакви странични ефекти. В някои случаи може да се наблюдава нервна възбуда, безсъние и треска. Има болка в сърцето, лекарството се отменя, консултирайте се с лекар.

Отзиви

Те свидетелстват, че лекарството е еднакво добро както за мъже, така и за жени. Някои отзиви казват, че мазнина горелка помага да отслабнете до 8 или повече килограма. Ако правите кардио, теглото ще отмине бързо, но мускулната маса също ще намалее в обема. Особено като добавката за момичета, които пишат, че за един месец е възможно да отслабнете до 12 килограма.