Черен паяк 25 ефедрини

Ефедра „Черен паяк 25“, по-рано наричана Черна вдовица, е горелка за мазнини, предназначена за професионални спортисти, които участват в състезания по бикини, бодибилдинг и културизъм. Black Spider не е предназначен за начинаещи да се занимават с бодибилдинг или за тези, които искат да отслабнат до летния сезон. Стартирана от Cloma Pharma, тази горелка за мазнини е мощна спортна добавка с високи дози. Ефектът му, ако се съди по отзивите, оставени от професионални спортисти, е подобен на оригиналния комплекс на ECA. Съставът му съдържа растителни екстракти. Те засилват стимулиращия ефект на изгарянето на мазнините.

съдържание

  • 1 Състав
  • 2 Как да приемате Черен паяк
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива за черен паяк

структура

Съставът на лекарството най-често се оценява не от гледна точка на компонентите, присъстващи в него, а от това колко ефедрина съдържа. Някои спортисти смятат, че 25 грама не са достатъчни. Това не е честно твърдение, тъй като не отчита, че кофеинът, чиято дозировка в мазнините е 390 mg, както и екстрактът от върба, който е естествен аналог на аспирина, усилва ефекта му. Тази комбинация прави Black Spider 25 един от най-мощните стимуланти.

Безводният кофеин не е единствената съставка с стимулиращ и термогенен ефект върху нервната система. Подобен ефект е характерен и за други компоненти:

  • Мате екстракт. Спомага за стимулиране на нервната система и повишаване на физическите показатели, както и за намаляване на апетита.
  • Качулки гуарана. Той е мощен енергик, повишаващ качеството на умствената и физическата активност, помага да се съсредоточи напълно върху тренировките.

Black Spider 25 съдържа корен от джинджифил, зелен чай, кайен пипер - съставките, които заедно образуват термогенния комплекс. Горещата мазнина включва също витамини В, теобромин, който подобрява настроението, както и фенилетиламин, който е предшественик на наркотични вещества, циркулацията на които в Русия е ограничена. Последният факт може да създаде проблеми със закона, когато колет с Черен паяк пристига от чужбина.

Как да приемате Черен паяк

Мазнината горелка започва да се пие след една до две седмици след началото на диетата. Дозировките и препоръките за прием на Black Spider се различават от подобни спортни препарати:

  • първите три дни пият по една таблетка след или по време на закуска;
  • на четвъртия ден добавят още едно хапче, което се пие на обяд или на обяд;
  • пийте много течности.

Важно : Не можете да комбинирате Black Spider с комплекси преди тренировка, други вещества, които насърчават загубата на тегло. Разрешено е едновременно да се пият мастни киселини, CLA, MCT. Приемът на диуретици е разрешен само за втората седмица след отмяната на горелката за мазнини, но в минимални дози.

Рязкото прекратяване на изгарянето на мазнини се отразява неблагоприятно на спортиста. Един спортист може да развие депресия, което прави тренировките невъзможни. Препоръчва се да продължите да пиете Черен паяк в два пъти намалена дозировка, докато въглехидратите в диетата достигнат поддържаща стойност. При подготовката за състезанието, горелката за мазнини се отменя само седмица преди началото на спортното събитие, тоест когато започват манипулации с вода.

Странични ефекти

Характерните странични ефекти на горелката за мазнини Black Spider са: повишена сърдечна честота, повишено изпотяване, задух. Те са по-изразени, отколкото с прости добавки, съдържащи йохимбин и кофеин, но по-малко интензивни от Кленбутерол.

В някои случаи може да имате проблеми със съня. Безсънието се спира за известно време от мелатонин, но предвид бързото пристрастяване към последния ефектът не се различава по продължителност. За да избегнете липса на сън, силовите тренировки трябва да приключите най-малко три или четири часа преди лягане.

Поради хепатоксичността на лекарството курсът не трябва да надвишава осем седмици, след което тридесетдневна почивка и използването на хепатопротектор след изсушаване са задължителни. Дори здравият спортист може да развие тахикардия, поради което при силови и аеробни натоварвания трябва да се използва кардиомонитор.

Противопоказанията за приемане на Черен паяк са: възраст по-млада от 18 години, бременност, повишена нервна раздразнителност, заболявания на черния дроб, сърцето, бъбреците.

Отзиви за черен паяк

По очевидни причини професионалните спортисти практически не оставят отзиви за изгаряне на мазнини. Тези, които са любители на спорта за себе си, главно споделят мнението си за лекарството, отбелязвайки загубата на всички от 200 до 600 грама на ден, при ограничено хранене и три хранения седмично, прилив на енергия, който се проявява както в домакинството, така и на спортното ниво. Ефектът от изгарянето на мазнините се проявява само при спазване на диета и режим на тренировка.

Жените използват Черния паяк, за да възстановят формата си след раждането. В допълнение, той ви позволява да получите необходимата енергия за тренировки, така че можете да направите много повече за по-малко време. Отслабването дори при обикновена диета достига 8 килограма за 2 месеца. Въпреки това, производителят не препоръчва дори онези, които са употребявали наркотици с йохимбин и кофеин, за да започнат запознаването си с изгарящи мазнини с прием на Черен паяк, по-добре е първо да се използват по-малко активни формули.