Глюкозамин хондроитин MSM от Maxler

Немският комплекс Glucosamine Chondroitin MSM се приема от спортисти за подобряване здравето на връзките и ставите. Комплексът е проектиран и произведен от Maxler. Препоръчва се за спортисти, които участват във високоинтензивни тренировки. Подобна физическа активност е характерна за периода на сушене, когато тялото губи голямо количество вода, поради което ставите губят своята еластичност и стават най-уязвими от наранявания. Много спортисти използват добавката като превантивна мярка.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

Комплексът е много популярен сред спортистите, които тренират в познатия и високоинтензивен режим поради получения ефект.

Добавката допринася за:

 • образуването на нови и възстановяване на повредени хрущяли, мембрани, сухожилия;
 • повишаване еластичността на хрущяла;
 • възстановяване на ставите и връзките след нараняване.

В резултат на приема на лекарството лигаментите и ставите се укрепват и вероятността от нараняване се намалява.

структура

Една порция на комплекса е три капсули. Съдържа:

 • глюкозамин сулфат - 1, 5 g;
 • хондроитин сулфат и метилсулфонилметан (MSM) - по 1, 2 g всеки.

Наред с тези компоненти, комплексът съдържа микрокристална целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил целулоза, хипромелоза, силициев диоксид, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, полиетилен гликол, кроскармелеза натрий и др.

Как се приема

Специалистите на производителя препоръчват да се пие по 3 капсули от лекарството на ден във връзка с едно от храненията. Добавката трябва да се приема на курс с продължителност от четири до шест седмици с почивка за същия период. Лекарството е абсолютно безопасно. Приемът му не предизвиква никакви странични ефекти.

За укрепване на получения положителен резултат от употребата на тази добавка позволява съвместен прием с друго спортно хранене. Такива средства включват:

 • VitaMen, който подобрява скоростта на възстановяване и здравето на ставите и връзките;
 • Хидролизат Amino Max, който потиска катаболните процеси и ви позволява да ускорите процесите на възстановяване;
 • 100% Whey Golden, който е суроватъчен протеин за по-бърз набор от постна мускулна маса и увеличаване на мускулната контракция;
 • Creatler, произведен от Maxler, ускорява бързото увеличаване на масата, увеличава потенциала за сила и анаеробната издръжливост.

Съвместните процеси с хидролизиран колаген позволяват подобряване на процесите на възстановяване. Ако комплексът се приема на курс за лечение на наранявания, това означава, че е необходимо да се разбере, че това е терапевтична употреба, следователно консултацията с лекар е задължителна. Специалистът трябва да избере най-ефективното и безопасно лекарство, насочено към решаване на този проблем.

Отзиви

Добавката, произведена от немската компания Maxler, е много популярна сред спортистите. Те оставят положителни отзиви за комплекса и са доволни от резултатите, получени от неговото приемане. Сред положителните свойства на добавката спортистите отбелязват нейната висока ефективност, достъпна цена и качество. В своите отзиви някои спортисти отбелязват, че приемането на добавката ви позволява да се отървете от болката в колянните и лакътните стави, характерна хрупка. Сред минусите на комплекса спортистите отбелязват пристъпи на замаяност и главоболие в първите дни след началото на приема.