L-Carnitin 60000 от Power System

L-Carnitin 60000 е хранителна добавка за спортисти, чийто производител се счита за немската компания Power System. Лекарството е предназначено да ускори процесите на изгаряне на мазнини в организма на спортист и се приема главно за правилно хранене или сушене. Тази хранителна добавка помага да се отървете от ненужните мазнини чрез превръщането й в енергия и е подходяща за употреба както от професионални, така и от любители спортисти. Лекарството трябва да се купува само ако се провежда непрекъснато обучение с ограничен прием на храна. Без добре обмислен интегриран подход, комбиниран с редовни спортове, L-Carnitine 60, 000 не е в състояние да се върне напълно.

В допълнение към процесите, свързани с изгарянето на мазнини, L-карнитинът е способен на други, не по-малко интересни ефекти. Например:

  • Спомага за повишаване на енергийното ниво на спортиста.
  • Минимизира вероятността от стрес.
  • Подобрява физическото състояние.
  • Намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания.
  • L-карнитинът принадлежи към групата на аминокиселините, които се намират в храните, като месо и млечни продукти и др. В тази връзка това лекарство се счита за абсолютно безвредно за хората.

Състав на L-карнитин 60 000

Една бутилка от 500 ml съдържа 60 000 mg чист L-карнитин. Една доза съдържа 7, 5 ml, следователно, един пакет ще бъде достатъчен за 66 дози. Към контейнера е включена мерителна чаша, тоест компанията Power System се увери, че добавката е приета строго според инструкциите. В допълнение към L-карнитин 60 000, съставът на хранителната добавка включва вещества като лимонена киселина, ароматизатори, подобрители на вкуса, а също и полезни минерали. След като приеме една доза (7, 5 мл), спортистът получава:

  • 4 калории.
  • 1 g протеин.
  • 900 mg L - карнитин.

Как да приемате L-Carnitin 60, 000

Разработчикът на L-Carnitin 60 000 показва, че хранителната добавка се приема по 7, 5 ml веднъж на ден, 0, 5 часа преди началото на спорта. В дни, когато не се осигурява обучение, веществото се приема сутрин, преди хранене. L-Carnitin 60 000 се приема в различни случаи: за максимална загуба на мазнини, по време на сушене, както и по време на спорт, за да се избегне появата на мазнини. Спортистите, които се занимават със спорт в продължение на много години, се препоръчва да приемат L-Carnitine 2 пъти на ден: веднъж сутрин на празен стомах, и втори път - половин час преди тренировка. Приемането на хранителна добавка 3 или повече пъти няма много смисъл, тъй като няма да се окаже твърде висок резултат.

Power System L-Carnitin 60000 е напълно съвместим с други хранителни добавки, така че може да се приема в комбинация с други хранителни добавки, като аминокиселини, гейнери и протеинови комплекси.

Добавката се приема на курсове не повече от три седмици. Ако се приема за по-дълго време, тогава тялото на спортиста започва да ограничава производството на своя л - карнитин.

Много важно! L-Carnitin 60000 усилва ефекта на други комплекси за изгаряне на мазнини. В този случай употребата на L-Carnitine не причинява никакви странични симптоми.

Отзиви

Това лекарство се счита за най-популярното на пазара на здравословно спортно хранене. Ако говорим за отзиви, тогава те основно не са отрицателни. Спортистите посочват нормално съотношение цена, качество и ефективност. Не на последно място са отзивите за вкусовите и ароматни характеристики на веществото. Повечето спортисти отбелязват повишаване на производителността и издръжливостта на фона на засиленото изпотяване.

Въз основа на многото отзиви за тази хранителна добавка може да се заключи, че много спортисти го приемат 2 пъти на ден. В същото време спортистите посочват, че ефективността на добавката е възможна само ако се провеждат ежедневни тренировки, при правилно здравословно хранене.

За да запазите продукта, е по-добре да го държите в хладилника.