MusclePharm Assault

Assault Pre-Workout е мощен и ефективен. Тази добавка, освободена от MusclePharm, повишава представянето на спортиста в тренировките. Действието на комплекса се дължи на състава, представен от мощни високоефективни вещества, ефективността на които е доказана в множество изследвания. Използването на предварителна тренировка подобрява издръжливостта, показателите за сила, осигурява изпомпване по време на тренировка. През 2012 г. тази тренировка беше призната за най-добрата сред подобни спортни продукти и остава популярна и търсена и до днес.

съдържание

  • 1 Ефекти от приема
  • 2 Състав на предварителната тренировка
  • 3 Как да предприемем нападение
  • 4 мнения за нападение преди тренировка

Ефекти на приемане

Използването на комплекса допринася за:

  • увеличение на показателите за сила и издръжливост;
  • увеличаване на скоростта на анаболните процеси;
  • увеличен приток на кръв към мускулните тъкани и обогатяване с кръвен кислород;
  • подобряване на концентрацията и вниманието в тренировките;
  • мотивация за изпълнение на упражнения;
  • насърчава по-доброто възстановяване след тренировка.

И, разбира се, добавката доставя на организма енергия, която е необходима за доброто представяне при тренировките.

Състав на предварителната тренировка

Добавката е разработена на базата на две форми на креатин, разнообразие от витамини, кофеин, есенциални и несъществени киселини, включително BCAA, както и други полезни компоненти. Анаеробната издръжливост и сила на спортиста се повишават от креатин хидрохлорид и монохидрат.

Кофеинът засилва възприемането на тренировъчния процес и подобрява представянето в класната стая. Бета-аланинът повишава общата издръжливост и синтеза на протеини. Аргининът е отговорен за изпомпването. Комплексът съдържа други полезни вещества, които усилват действието на основните компоненти.

Как да приемате Assault

Препоръчва се прием на добавката половин час преди тренировката. За да приготвите част от комплекса преди тренировка, разредете 1/2 лъжичка от продукта в 300 милилитра вода или сок. Можете да увеличите дозировката до пълна лъжица, когато тренирате в интензивен режим. Това не трябва да се прави веднага. Първо трябва да проверите реакцията на организма към хранителната добавка и едва след това да приемате максималните порции. Едновременно с употребата на комплекса е необходимо да се увеличи количеството пиена вода на ден до 2–2, 2 литра.

Благодарение на многокомпонентния състав комплексът преди тренировка е в състояние да провокира такива странични ефекти като замаяност, гадене и рязко влошаване на общото благосъстояние. Вероятността от поява на отрицателни ефекти от приема е от 5 до 10%. Необходимо е да се откаже използването на комплекса на тези, които страдат от индивидуална непоносимост дори към един от компонентите на предварителното упражнение. Добавката се препоръчва да започнете да пиете от 18-годишна възраст. Не трябва да приемате продукта по време на бременност.

Прегледи за нападение преди тренировка

Доста голяма вероятност от странични ефекти не повлия на популярността на добавката. Освен това по-голямата част от отзивите на комплекса са положителни. Спортистите, които предприемат тази тренировка, отбелязват увеличение на показателите за сила, издръжливост, мотивация. Веществото е силно разтворимо в течност и е много лесно за приготвяне.

Добавката се предлага в осем варианта на вкуса. Най-популярна е предварителната тренировка с вкуса на плодов удар. На второ място в търсенето беше добавянето на ананасово манго. Останалите вкусови комбинации и комбинации намериха доста фенове. Ефективността и добрият резултат след приема на Assault не се съмняват, но има и отрицателни отзиви. Отрицателните коментари обикновено се отнасят до разходи и странични ефекти. Има отделна категория спортисти, при които добавката провокира храносмилателни проблеми. И ако има съмнения относно целесъобразността на приема на този комплекс, по-добре е първо да се консултирате със специалист.