Животински пак

Animal Pak е витаминно-спортен комплекс, произведен от 1983 г. от Universal Nutrition, американска компания, специализирана в спортното хранене. Добавката, произведена в САЩ, е предназначена за спортисти, които тренират усилено и интензивно. Той съдържа всички микроелементи и хранителни вещества, необходими на организма на спортиста за подобряване на цялостното здраве. Стартиран преди повече от тридесет години, Animal Pak остава най-купуваният и ефективен комплекс от този вид до момента.

съдържание

 • 1 Какъв е ефектът от приема на комплекса Animal Pak> 2 Какво е включено в комплекса Animal Pak?
 • 3 Как да приемате Animal Pak
 • 4 отзива за животински пакет

Какъв е ефектът от приема на Animal Pak?

Използването на комплекса ви позволява да:

 • вземете всички витамини, необходими за повишени товари;
 • стимулиране на мускулната печалба;
 • подобряване на качеството на процесите на изгаряне на мазнини;
 • подобряване на показателите за издръжливост и сила;
 • укрепване на имунитета;
 • ускоряване на абсорбцията на протеин;
 • подобряват умствената концентрация и фокуса.

Един пакет от комплекса съдържа четиридесет и четири сашета. Добавката включва витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и други хранителни вещества в количеството, което е необходимо на всеки интензивно трениран спортист. Недостигът на витамини и минерали на фона на висока физическа активност инхибира и дори спира по-нататъшния растеж на мускулите. Спортистите се нуждаят особено от хранителни вещества по време на периода на сушене и диета, тъй като микроелементите не влизат в тялото на спортист заедно с храната.

Какво е включено в комплекса "Animal Pak"> Всяка порция от добавката включва два пакета с общо съдържание на калории от 40 kcal, които съдържат 4 грама въглехидрати и 6 грама протеини, както и следните комплекси:

 • витамин и минерал;
 • аминокиселина;
 • антиоксидант;
 • повишаване на производителността;
 • с хранителни ензими.

Витамино-минералният комплекс съдържа голям брой минерали и двадесет и два витамина. Тези вещества участват пряко в повечето процеси, протичащи в организма, както и в синтеза на протеини. Според инструкциите, приложени към Animal Pak, дозировката на витамините е разработена специално за занимаващите се със спорт, което елиминира всички странични ефекти от приема. Спортист, приемащ добавката, не рискува да получи хипервитаминоза, която е не по-малко опасна от недостига на витамини.

Аминокиселинният комплекс включва всички основни и други аминокиселини, чието количество е деветнадесет. Тези съединения са едновременно енергиен източник и строителен материал за мускулната тъкан. Аминокиселините подобряват качеството на синтеза на протеини в организма на спортиста, допринасят за увеличаване на количеството изгорени подкожни мазнини и играят важна роля за предотвратяване на катаболни процеси.

Антиоксидантите, присъстващи в Animal Pak, предпазват мускулната тъкан от отрицателното въздействие на радикалите. Те намаляват скоростта на окислителните процеси, което позволява на спортиста да тренира много по-дълго. Хранителните ензими, съдържащи се в добавката, допринасят за по-бързото храносмилане и по-нататъшното усвояване на постъпващите хранителни вещества. В комплекс, насочен към подобряване на показателите за ефективност, има растителни вещества. Те имат пряко влияние върху растежа на спортиста.

Как да приемате Animal Pak

Препоръчителната дневна доза е едно саше. Приема се след хранене веднъж дневно. Професионалните спортисти, участващи в състезания, изискват повече хранителни вещества и, следователно, удвоена доза. Трябва да използвате торба два пъти на ден. Основното е да се поддържа пауза между дозите, равна на най-малко четири часа.

Този комплекс от витамини върви добре с много други спортни добавки. Продължителността на един курс на Animal Pak е равна на времето, за което спортистът напълно приема целия пакет. За състезаващите се спортисти курсът е по-кратък, отколкото за тези, които не се представят на професионално ниво. Според общите медицински препоръки можете да продължите приема след премахване на витаминно-минералния комплекс след месец.

Отзиви за животински Pak

Повечето спортисти реагират на комплекса по положителен начин, което потвърждава търсенето на добавката, което е по-високо, отколкото за аналозите. Не всички са доволни от постигнатите резултати. Има спортисти, които не отбелязват никакви отрицателни аспекти, но остават не напълно доволни от приема на комплекса. Това се дължи на факта, че производителят често позиционира добавката като отличен помощник в мускулния растеж и увеличаване на силата.

Animal Pak помага да се запълни дефицитът на основни хранителни вещества. За да увеличите мускулната тъкан и сила, трябва да пиете креатин, протеин, гейнери. Добавката ви позволява да диета или суха, без да се притеснявате, че тялото и тренировките ще „страдат“ от липса на витамини, аминокиселини, минерали и т.н. Ако цената на комплекса ви се струва неразумно висока, винаги можете да балансирате диетата по такъв начин, че да получите всички необходими вещества.