Стероидна плешивост, средство за плешивост

Някои стероиди могат да причинят плешивост, освен ако разбира се не сте предразположени към него, за щастие няма много такива хора и най-вече те рядко страдат от плешивост от стероиди, но какво ще стане, ако принадлежите към групата, която е предназначена да оплешивява ... защо е предопределено да ">

съдържание

  • 1 бит на теория
  • 2 Откъде идва DHT
  • 3 Относно перспективата да стане плешив
  • 4 Лекът за плешивост по курса
  • 5 Продължителност на лечението

Бит на теория

В космените фоликули (фоликулите) има дихидротестостеронови рецептори (DHT), те реагират на присъствието на DHT, а във фоликулите по тялото, лицето и интимните зони същите тези рецептори стимулират растежа на косата, а във фоликулите на главата всичко се случва точно обратното, т.е. Фоликулът първо се разгражда и впоследствие умира, което означава, че косата първо става по-тънка и изпада, а впоследствие вече не расте и както знаете, ако фоликулът умре, този процес не е обратим и косата на това място никога няма да расте отново! подобно на rec Тори се в мастните жлези и простатата, така че DHT може да доведе до увеличение на простатата и силно мазна кожа, която може да доведе до акне.
Броят на рецепторите се определя генетично и не се променя през целия живот.

Откъде идва DHT

DHT се образува от тестостерон поради ефекта на 5a-редуктоза, и колкото повече тестостерон, толкова по-активен 5a-редуктоза произвежда DHT. Най-голямото количество ДХТ се образува по време на пубертета, поради което повечето тийнейджъри получават акне и стават агресивни. Има лекарства, които блокират образуването на DHT и това ни помага много, но дори блокерите не са в състояние да се предпазят от стероидна алопеция при използване на някои лекарства, които са производни на DHT.

Относно перспективата да стане плешив

Ако имате много DHT рецептори, тогава е вашето намерение да вземете под внимание ... (( това означава, че дори и без да използвате стероиди, всички вие ще бъдете точно оплешивяващи, а скоростта на плешивост зависи от броя на тези рецептори и концентрацията на DHT в кръвта. С други думи, дори ако има малко рецептори и DHT не много, тогава всичко е гладко, рано или късно косата ще стане осезаемо по-малка, въпрос на време е, някой плешив до 20-годишна възраст, а някой до 60-годишна възраст ... но в крайна сметка това неминуемо се случва и стероидите просто за всичко просто ускоряват това процес, но за щастие колеги пишинг, не всичко се заличава ides допринасят за плешивостта, а 5а-редуктозата блокери значително забавят този процес!

Лекът за плешивост на курса

В интернет има много подобни инструменти, но повечето от тях не работят! Опитах различни инструменти и намерих наистина работещ и сравнително евтин инструмент за себе си.

Това е Миноксидил, има различни концентрации, вземам Киркланд Миноксидил 5%. Една бутилка е достатъчна за месец, струва около 15 долара. Приемам го в магазина на minoksidil.com.ua.

Това лекарство на много наистина действа, предотвратява косопада, ако косата вече е изпаднала, за съжаление няма да помогне.

На курса DHT се увеличава значително, Миноксидил го неутрализира. За по-голям ефект можете да комбинирате с шампоан Revita .

Шампоан Миноксидил + Ревита - дава добър резултат.

Продължителност на лечението

Проблемът с плешивостта не е в стероидите, а в генетичната предразположеност. Стероидите просто ускоряват този процес.

Ще трябва да приемате Миноксидил през целия си живот, точно както си миете зъбите 2 пъти на ден.

На курса - шампоан Minoksidil + Revita
След курса - един Миноксидил

Преглед на Миноксидил от пикинг на английски