Рибено масло чрез оптимално хранене

Рибеното масло на Optimum Nutrition е основна здравна добавка за спортисти и обикновени хора. Изминаха дните, когато рибеното масло беше неприятно допълнение към диетата на детето, пиха го с лъжици и никой не го хареса. С капсулите с рибено масло Optimum Nutrition няма да усетите неприятен вкус - само ползи за сърцето, кръвоносните съдове, хормоналната система и възстановяването. Омега-три мастни киселини са признати за една от незаменимите добавки за здравето на деца и възрастни, те трябва да бъдат в диетата всеки ден, тъй като помагат на организма да работи правилно. Те също така подобряват усвояването на всички добавки, насърчават секрецията на витамин D и спомагат за поддържане на мускулния релеф. Това ли е причина да вземете рибено масло от "OH" ">

структура

Една капсула от добавката съдържа:

  • 300 mg омега-три мастни киселини;
  • 1 g рибено масло;
  • 5 mg холестерол;
  • 10 ккал

В допълнение, съставът на веществата, които съставят гел капсулата на добавката. Това са ванилин, глицерин, добавки към хранителни глазури и желатин. Всичко това са органични вещества, които няма да навредят на здравето.

Как да приемате рибено масло с оптимално хранене

Рибеното масло с оптимално хранене трябва да се приема по 1-2 капсули 2-3 пъти на ден. Спортистите, изправени пред сериозни тренировъчни натоварвания, могат да консумират повече омега тройки. Тези, които са с лека тежест или докато не тренират, могат да направят с два трика. Логично е да ядете омега-три с обикновени храни, така че да се усвояват по-добре. Спортистите, които консумират доста спортно хранене, са свикнали да добавят гел капсули към приема на спортни ями. Наистина няма да има вреда, ако пиете капсулите си с протеинов шейк или разреден във вода BCAA.

Имате ли нужда от курсове ">

Тя е водещата марка на пазара за спортно хранене. Почти няма отрицателни отзиви за него. Разбира се, има хора, които твърдят, че производителят изисква твърде много цена за буркан със спортно хранене и дори такъв, чиито съставки се съдържат в обикновената храна. Но човек може да спори за високата цена, особено като се има предвид факта, че рибеното масло е много по-скъпо, ако се опитате да изядете целия процент с червена риба.

В допълнение, продуктът има неутрален вкус и не причинява неприятни странични ефекти от стомашно-чревния тракт. Капсулите могат да се приемат дори от онези, които не могат да понасят рибеното масло във всички форми. Те не проявяват "рибен" мирис и вкус по никакъв начин, ако не са ухапани.

По принцип според авторите на ревютата няма проблеми с добавката и след въвеждането й в диетата възстановяването след силовите тренировки се подобрява, а други добавки също работят по-добре. Затова рибеното масло от Optimum Nutrition се препоръчва за употреба както от професионални спортисти, така и от фитнес любители.