анастрозол

Анастрозол е антиестрогенно лекарство, което се предлага под формата на таблетки. Анастрозолът първоначално е разработен като лек за рак на гърдата. Въпреки това, днес лекарството практически не се използва в медицинската практика. В спорта Анастрозол придоби огромна популярност: използва се от спортисти и фенове на силовите спортове. Лекарството помага да се избегне гинекомастията, тоест растежа на млечните жлези, елиминира отока и други отрицателни странични ефекти, които често съпътстват хода на прием на анаболици.

Анастрозол има изразени ефекти: само един милиграм от активното вещество може да намали съдържанието на естрадиол в кръвта с 80%! Дори Тамоксифен, доста популярен сред културистите, не може да се сравни с Анастрозол по отношение на ефекта му. Лекарствата обаче имат различен принцип на действие, така че сравнението между тях е малко вероятно да бъде правилно.

съдържание

  • 1 Какви са ефектите на Anastrozole "> 2 Как да приемате
  • 3 Какви странични ефекти може да причини анастрозол?
  • 4 отзива

Какви са ефектите на анастрозол?

Анастрозол има следните ефекти върху тялото:

  • понижава нивото на ароматизация (приблизително 80%);
  • притежава инхибиторни свойства;
  • понижава нивата на естроген в кръвта.

Едно от най-важните свойства на лекарството е доста бърз ефект. Само няколко часа след поглъщането, максималната концентрация на активното вещество се наблюдава в кръвта. В този случай потискането на процеса на ароматизиране става възможно най-скоро. Следователно, Анастрозол се счита за едно от най-ефективните лекарства за спортисти, които имат склонност към ароматизиране.

Как се приема

Анастрозол се препоръчва само за опитни спортисти: препоръчително е начинаещите да го отказват. Хапчетата се използват след приключване на курса на анаболните стероиди. Анастрозол трябва да се приема в два случая: когато изразените странични ефекти се появят след прием на стероиди и преди началото на курса като профилактично средство. След курса се приема стероид от 0, 25 до 1 mg на ден. Преди курса дозировката трябва да се определи от специалист.

Можете да приемате Anastrozole в продължение на две седмици: през това време лекарството ще има време да покаже свойствата си изцяло.

За да може активното вещество да влезе в кръвта възможно най-бързо, Anastrozole трябва да се пие преди хранене, да се отмие с голям обем вода.

Женските атлети не се препоръчват да пият Анастрозол. Лекарството може да провокира резки промени в хормоналния фон, което може да доведе до непредвидими последици за женското тяло.

Какви нежелани реакции може да причини Anastrozole "> Отзиви

Лекарството е много популярно сред спортистите, което е свързано с изразения му антиестрогенен ефект. Всъщност резултатът от приложението може да се види само няколко часа след приемането на хапчето. Най-положителните отзиви за Anastrozole оставят професионалните културисти. Те смятат, че лекарството се справя с повишеното производство на естроген, което се наблюдава след дълъг курс на прием на анаболни стероиди. Въпреки това, трябва да използвате лекарството с голямо внимание: преди да започнете да го приемате, трябва да се консултирате с лекар. Освен това е важно стриктно да се спазва препоръчителната доза Anastrozole.