Sustamed

Sustamed 250, произведен от SC Balkan Pharmaceuticals, е доста мощно лекарство, което проявява както анаболни, така и андрогенни ефекти. Активното вещество на стероида са: деканоат, фенилпропионат, изокарпоат, както и пропионат, които са тестостеронови естери.

За разлика от отделните видове тестостерон, този стероид се отличава с необходимостта от редки инжекции. Оптималната честота е веднъж на шест седмици. Максималната концентрация на тестостерон в кръвта се достига петнадесет дни след инжектирането и намалява до началното ниво след около четири седмици.

Sustamed е произведен през седемдесетте години на ХХ век във фармацевтичната компания Organon. Първоначално стероидът се използва за лечение на заболявания, причинени от липса на секреция на собствения тестостерон. Такива неразположения включват: сексуални дисфункции, забавено сексуално развитие, женски онкологични заболявания. Днес се приема изключително за спортни цели.

съдържание

  • 1 Какъв ефект има устойчив "> 2 Как да приемате
  • 3 Възможни странични ефекти на Sustamed
  • 4 отзива за устойчив 250 стероид

Какъв ефект има устойчивият?

В резултат на приемането на Sustamed 250 се появяват следните промени:

  • стимулира се производството на протеини, на фона на което телесното тегло се повишава;
  • повишен апетит;
  • засилено сексуално желание;
  • осигурена е кръвообразуваща функция.

Лекарството повишава компонента на червените кръвни клетки в кръвната маса. Това ви позволява да увеличите ефективността на транспортирането на кислород до клетките на мускулните тъкани. На този фон аеробният капацитет на тялото се увеличава, което позволява разделянето на ATP молекули с помощта на кислород за много по-дълго време.

Сместа от естери има положителен ефект, тъй като всеки компонент започва да действа на свой ред, което елиминира необходимостта от инжекции постоянно. Това дава на Sustamed най-мощната андрогенна активност. Лекарството е особено търсено сред представители на силови дисциплини - щангисти, пауърлифтове, културисти.

Как се приема

Курсът на лекарството е предназначен за два месеца. Дозировката за седем дни е около 250-750 грама. Приемът устойчив се определя от индивидуалните характеристики на всеки организъм: пол, тегло, стаж, опит в употребата на стероиди с анаболен ефект, крайната цел.

Стероидът е най-ефективен, когато наддаването на тегло не е приоритет. Не се препоръчва на жените да използват лекарството, тъй като вредата от него може да бъде повече от полезна. За увеличаване на мускулния растеж лекарството се комбинира с Нандролон, а за придобиване на облекчение и за сушене - с Winstrol.

Възможни странични ефекти от Sustamed

Отрицателните ефекти на стероид обикновено се появяват, когато спортистите приемат Sustamed без антиестрогени. Средните и големи дози се комбинират с Tamoximed и Clomede. Концентрацията на тестостерон оказва пряко влияние върху степента и вероятността от странични ефекти.

Нежеланите реакции могат да се проявят чрез акне, алопеция или, обратно, увеличаване на линията на косата. Това се дължи на индивидуалната предразположеност. Дори при двама спортисти с еднакви физически параметри стероидът се възприема по съвсем различни начини.

Вземете лекарството трябва да започне с малки дозировки. Трябва да се има предвид, че откриването на наркотик при допинг контрол е около три месеца, което прави използването на наркотици от състезаващи се спортисти изключително трудно.

Отзиви за Sustamed 250 Steroid

В положителния дух на Sustamed 250, произведен от Balkan, отговорът обикновено се прави от силови спортисти, за които цената няма определено значение. Рядкостта на прием на лекарства е особено ценена, което прави цената не толкова висока. Отделно етерите са по-евтини, за което Сустамед често е критикуван.

Ефективността на изгарянето на мазнини и феноменът на откат, предизвикват някои съмнения. Като цяло, на Sustamed се дава положителна оценка. По правило прегледите на лекарството отбелязват увеличаване на мускулната маса, увеличаване на силата, както и висока безопасност.