Даръм Чарлз

съдържание

  • 1 Антропометрия
  • 2 Биография
  • 3 Бодибилдинг
  • 4 видеоклипа - Даррем Чарлз

антропометрия

  • Височина: 175 см
  • Конкурентно тегло: 103 кг

биография

Дарем Чарлз, е роден през юли 1969 г. в Тринидад. Впечатляващите успехи на кариерната стълбица на културизма станаха възможни само благодарение на огромна инвестиция на усилия и интензивно обучение в фитнес залите в продължение на голям брой години. Даррем забеляза тенденциите си към културизма в детството си, когато успя да приведе мускули до желания си вид с малко количество упражнения за сила. Започвайки от аматьорско ниво през осемдесетте години, още в началото на деветдесетте години той имаше титлата професионален. На 20-годишна възраст той участва в премиерния световен шампионат на аматьори за него, където влиза в челната петица, а след още 3 години вече има единадесетото място в „ Нощта на шампионите “, което беше отличен резултат за него, тъй като той беше просто премина в категорията на професионалните културисти.

Даррем е много очарователна личност, но понякога това качество пречи на комуникацията му с културисти, тъй като отношенията в тяхната среда са доста напрегнати .... Но въпреки това, той винаги с пълна отдаденост подхожда както към тренировките, така и към турнирите.

бодибилдинг

Даррем многократно заема първи места в многобройни турнири от различни нива, но най-значимата за него е победата на Супершоуто на Европа през 2002 година. Един от турнирите, победата, на който той никога не е даден, е „ Мистър Олимпия “. Но според Чарлз той е в добра физическа форма и все още ще може да покаже пълната си сила в този турнир. Въпреки леко успешните изпълнения в турнири напоследък, той все още е пълен с надежда. Според него нараняванията от минали години не дават пълна сила. Той обещава да се появи в напълно нов образ, който ще завладее всички в турнира.

Даррем вече има двайсет години опит в професионалния бодибилдинг, но няма планове да напуска арената за следващите пет години. Според него той вече е в разгара на физическото си развитие и все още има всички основни постижения и победи напред. Даррем не смята бодибилдинга за свое хоби, за него всичко, което трябва да постигне в живота, е въплътено в него. И смята за своя основна задача да постигне пълното съвършенство на тялото.

В момента Чарлз Даррем пребивава в най-южния щат на САЩ. Той участва в снимките на филми, включително титаните . Той също спомена в интервю, че планира да участва в серия от филми за културизма.

Видео - Даррем Чарлз