12 най-добри физики в историята на WWE

Много от съвременниците ни са убедени, че всичко в професионалната борба, без изключение, е фалшиво, а самият спорт е цветно театрално шоу. Дали това е вярно или не, е спорно, но е малко вероятно някой да възрази срещу твърдението, че изпомпаните тела на спортистите и отличната им физическа форма са истински, без най-малко намек за фалшивост.

През цялото време на своето съществуване борбата беше един от онези видове бойни изкуства, в които се събират най-разнообразни спортисти от различни спортове. Това са бивши щангисти и щангисти, борци и каратеки, както и спортисти, които проповядват силова екстрема. Всички започнаха да се занимават с борба, за да се прославят, да направят състезанията възможно най-популярни и да доставят огромно количество тръпка на публиката. Причината всеки от тях да премине в борбата е чисто индивидуална, но те са обединени от необходимостта да се спазват единните правила, които се изискват от тях по време на битки на ринга.

Служители на портала MAX-BODY.RU направиха сравнително описание на физиката на най-видните представители на професионалната борба и предоставят тази оценка на съда на феновете на този спорт. Това е предизвикано не от просто любопитство, а от целта, която естествените учени обикновено си поставят, когато анализират характеристиките на различни предмети и предмети, за да придобият ценен опит, който ще бъде използван успешно в бъдеще в полза на хората. И така, по-близо до въпроса. Обръщаме се към разглеждането на най-зрелищните и най-добрите физики на съвременните представители на борбата.

съдържание

 • 1 12 позиция. Суперзвездата Били Греъм
 • 2 11 позиция. Скот Щайнер
 • 3 10 позиция. Хълк Хоган
 • 4 9 позиция. Брок Леснар
 • 5 8 позиция. Батиста
 • 6 7 позиция. Дейвид отунга
 • 7 6 позиция. Крайният воин
 • 8 5 позиция. Голдбърг
 • 9 4 позиция. Троен h
 • 10 3 позиция. Рик Ууд
 • 11 1 позиция. рок
  • 11.1 50 WWE Акценти в историята

12 позиция. Суперзвездата Били Греъм

Спортист обяви растеж: 6'4 "

Спортист обявил тегло: 275 паунда.

Той беше класифициран като спортист, който може да предизвика завист у мъжете и пламенно желание у жените. Той се смяташе за човек на своето време, той притежаваше огромна популярност. Това са само някои откровени оценки на Греъм, озвучаващи се в многобройни интервюта след ярки победи в най-трудните битки. Поведението му пред камерата все още се счита за класически пример за поведението на спортисти на ринга, много спортисти, които дойдоха да се борят след него, вземат пример от тази известна личност. Известната светло оцветена коса в комбинация с брадата на Греъм стана отличителна черта на много борци, които заговориха по-късно, включително Скот Щайнер, Джеси Вентура, Хълк Хоган. Много спортисти се стремяха да имитират физиката на Греъм, който по едно време се занимава с любителски културизъм и провежда съвместни тренировки с Арнолд Шварценегер в калифорнийския Златен Джим. Веднъж един спортист успя да изтръгне 600 килограма тегло, което беше официално регистрирано. Това събитие в продължение на много години беше рекордно за спортисти с мощна физика, доминиращи над арените през 80-те години на миналия век. В момента такъв торс в борбата се нарича физика на "суперзвезда".

11 позиция. Скот Щайнер

Спортист обяви растеж: 6'1 "

Спортист обявил тегло: 276 паунда.

Човек трудно може да си представи, че Скот, наречен „Big Bad Booty Daddy“, някой ден ще бъде забравен. Спортист, един от най-талантливите представители на борбата, имащ една от най-странните физики в света, ще остане в паметта на феновете на това разнообразие от бойни изкуства завинаги. Дори по време на изказванията си за колежния екип (Щайнер учи в един от университетите в Мичиган), спортистът имаше скок на запазената марка на Франкенщайнер, което предполага хващане на врата на противника при скок. Този трик заслужено се счита за най-впечатляващия технически елемент, присъствал някога на ринга. След много години Скот Щайнер се преоткри в тази област. Той непрекъснато усъвършенстваше физиката си, създавайки я във все по-масивна форма.

10 позиция. Хълк Хоган

Спортист обяви растеж: 6'7 "

Декларирано тегло на спортиста: 303 паунда.

Хълк Хоган е толкова популярна личност, че много хора, които не знаят нищо за двубоя, познават спортиста много добре. Може би Хълкът е най-популярният човек в списъка на спортните забавления и той дължи това на своята мощна, забележима и запомняща се атлетична фигура. Прочутите „24-инчови питони“ на Хълк Хоган, заедно с постоянните обещания да се молят, да консумират витамини и сериозно да тренират, принудиха много от неговите млади фенове да посещават фитнес зали много преди времето, когато атлетическите тренировки се превърнаха в масово хоби.

9 позиция. Брок Леснар

Спортист обяви растеж: 6'3 ”

Спортист обявил тегло: 286 паунда.

Когато става въпрос за необходимостта да се наказват противниците на ринга, е невъзможно да се спре атлетически построеният Брок Леснар. След като приключи кариерата си в NCAA Division I, Брок насочи очи към UFC и WWE, а разнообразните умения на спортиста, придобити в различни спортове, допринесоха за една от най-страхотните физики в света по борба. След като се завърна на ринга през 2012 г., Брок Леснар все още е мощен и постоянно подобрява своята физика.

8 позиция. Батиста

Спортист обявява височина: 6'6 ”

Спортист обявил тегло: 290 паунда.

Дейв Батиста се появи на арените на WWE едновременно с такива известни спортисти като Ранди Ортън и Джон Сина. В кариерата на спортиста имаше период, в който той трябваше да напусне ринга поради многобройни наранявания, но след триумфално завръщане през 2003 г. Батиста успя да постигне много високо ниво на умение сред бойците в тежка категория. Впоследствие спортистът отново напусна света на борбата, за да се посвети на тайландския бокс, таекуондо и изкуството на калия. Практикуването на тези видове бойни изкуства направи тялото на спортиста по-сухо. През 2014 г. Батиста направи поредното идване в света на WWE.

7 позиция. Дейвид отунга

Спортистът обяви растеж: 6'0 ”

Спортист обявил тегло: 229 паунда.

Не си струва да се обсъжда фактът, че Дейвид Отунг има юридическа степен, придобита след завършването в Харвард, тъй като спортистът придоби широка популярност не заради образованието си, а заради точната си и функционална фигура сред колегите си на ринга. Безспорно притежателят на титлата Tag Team тренира дълго и упорито, след като завърши висше учебно заведение, което му позволи да превърне тялото си в идеално бойно превозно средство.

6 позиция. Крайният воин

Спортист обяви растеж: 6'2 ”

Спортист обявил тегло: 280 килограма.

Кариерата на Ultimate Warrior не беше дълга, но боецът остави ярък отпечатък сред всички известни суперзвезди Pro Wrestling. Той се отличаваше с уникална военна картина на лицето, неговите безразсъдни интервюта и впечатляващи победи над Хълк Хоган и Дебошир бяха значими събития. Физиката на спортиста може да се нарече истинско наследство на най-големите борци за борба. Сухият и максимално релефен Воин стана основател на нов стандарт за бойци, които искат да представят собствените си мускули на тялото като своя визитна картичка.

5 позиция. Голдбърг

Спортист обяви растеж: 6'4 "

Спортист обявил тегло: 285 паунда.

Бивш участник в проекта, наречен Atlanta Falcons, отпразнува своя дебют на WCW със 173 поредни победи, което е доста впечатляваща сума дори за спортове, резултатите от бойните изкуства на които могат да се считат за някак предопределени. Известната фраза на Голдбърг "Кой е следващият"> 4-та позиция

Спортист обяви растеж: 6'4 "

Спортист обявил тегло: 255 паунда.

Хелмсли е смятан за талисман на бунтовническия ген X'ers ​​през 90-те години на ХХ век. Физиката на спортиста нараства заедно с неговата слава. Понастоящем Triple H е женен за Стефани, дъщеря на действащия председател на WWE Винс Макмахон и участва активно в управлението на делата на компанията извън бойната арена.

3 позиция. Рик Ууд

Спортист обяви растеж: 6'3 ”

Декларирано тегло на спортиста: 252 паунда.

Досега никой не успя да очарова публика като The Ravishing. Начинът на Рик Ууд да проведе старта на двубоя, когато вдигна микрофон и поиска публиката да спре шума в момента на по-нататъшното му събличане и демонстриране на факта, че е истински, секси мъж, завинаги ще остане в сърцата на многобройните му фенове. Релефът на пресата на спортиста се смяташе за идеален, а бедрата му се считат за стандарт както за борците, така и за визуалните спортисти - културисти.

2 позиция. Джон Сина

Спортист обяви растеж: 6'1 "

Декларирано тегло на спортиста: 251 паунда.

След като Скала се отправи към холивудските студиа, а Стив Остин подаде оставка, много фенове се притесниха от въпроса "Кой ще бъде главното в арените за борба през 2000-те">

1 позиция. рок

Спортист обяви растеж: 6'5 ”

Спортист обявил тегло: 260 паунда.

Скала е известен със своите отлични бизнес качества, които се проявяват в бизнеса, както и способността да се изостря, което сред другите известни представители на борбата се смята за ненадминат. Именно той беше първият в областта на спортните развлечения, който представи на широката публика фразите „Джаброни”, „Руди пу” и „Знаеш своето място”, които впоследствие станаха крилати, подчертавайки суровия характер на здравия човек. Тялото на Скалата или Дуейн Джонсън също не подмина зрителското внимание. Спортистът беше голям и пъргав, отколкото дължаше на баща си, известния борец Роки Джонсън. Експертите смятат, че физиката на Роки е била много по-напред от ерата си, а собственият дядо на Скала, по прякор Шеф, заедно с друг борец и борец издигнал известния Шон Конери в епизод от филма за Джеймс Бонд, наречен „Ти само два пъти на живо“.

50 WWE Акценти в историята