4 начина да премахнете бързо мазнините от ръцете си

След като бях на диета и спортувах, успях да сваля няколко килограма. Въпреки това, дори след всичко, което направих, имаше един проблем - излишната мазнина в ръцете. Много исках да се отърва от него и затова започнах да търся специални упражнения, които да ми помогнат в това. Направих го и сега искам да споделя опита си с вас. И така, на вашето внимание - 4 най-добри начина да се отървете бързо от излишните мазнини по ръцете си.

съдържание

  • 1 лицеви опори
  • 2 Повдигане на тежести
  • 3 усукване на ръце
  • 4 ножици
  • 5 Обучение за РЪКА - Видео

Натиснете прозорци

Ако не вдигнете нещо тежко, тогава с времето ръцете ни стават по-слаби. Нека си признаем, ако поне не носите тежки чанти от супермаркета вкъщи, не вдигайте бебето на ръце, тогава мускулите на ръцете ви са много слаби и първите повдигания могат да ви бъдат доста трудни.

Започнете лицеви опори бавно и в малки комплекти. Можете да правите това упражнение на колене, тъй като по този начин лицевите опори са много по-лесни от традиционните. Това е идеално за начинаещи, при които телесното тегло се фиксира не само върху ръцете, но и върху коленете.

След като мускулите в ръцете ви станат все по-силни и здрави, можете спокойно да пристъпите към традиционния метод на лицеви опори. Заслужава да се отбележи, че такива упражнения са отворени и затворени. Първият вариант предполага, че ръцете ще бъдат раздалечени една от друга на по-голямо разстояние от ширината на раменете. Второто - ръцете при изпълнение на упражненията са разположени възможно най-близо една до друга.

Вдигане на тежести

Опитайте се първо да повдигнете малки тежести. За тази задача са подходящи дъмбели с тегло 1-2 кг. Ако не сте нов в този вид упражнения и мускулите на ръцете ви са достатъчно силни, можете спокойно да започнете с повече тежести. Упражненията за вдигане на тежести могат да бъдат всякакви. Тук са възможни различни експерименти. Основното е, че в резултат мускулите на ръцете стават по-силни.

Ще ви кажа обаче най-доброто упражнение, за да се отървете от излишните мазнини. Вземете гирите и спуснете ръцете си. Повдигнете ръцете си напред до височината на раменете и след това ги разперете широко, доколкото можете. Когато изпълнявате това упражнение, трябва да сте сигурни, че ръцете са прави и тялото не е наклонено напред.

Извиване на ръката

Не позволявайте заглавието на това упражнение да ви плаши. Всъщност не е нужно да завъртате ръцете си, като по този начин наранявате себе си. Струва си да се отбележи, че това е едно от онези упражнения, които изглеждат лесно, докато не започнете да ги правите.

Застанете прав и разперете широко ръцете си. Заключете ги в положение, сякаш искате да прегърнете някого. Дръжте ръцете си прави, длани надолу и след това превъртете така, че дланите ви да са обърнати към тавана. След това завъртете ръцете в хоризонталната ос на другата страна, докато дланите отново се обърнат към тавана.

Повторете упражнението колкото пъти желаете. Все пак помнете: ако прекалите с броя на подходите, на следващия ден ще почувствате неприятна болка в ръцете си.

ножици

Това е още един добър начин да се отървете от излишните мазнини по ръцете си. Това упражнение се нарича ножица, тъй като движенията му приличат на ножици за отваряне и затваряне.

Застанете прави, вземете гири и протегнете прави ръце пред вас. Пресечете правите си ръце, така че дясната ви ръка да е горе вляво. След това разперете ръцете си на разстояние и след това отново затегнете ръцете си. Само този път лявата ръка трябва да е отгоре. Изпълнявайки това упражнение, редувайте ръце.

Не е толкова трудно да се отървете от излишните мазнини по ръцете си, когато знаете как да го направите правилно. Ако можете редовно да изпълнявате горните упражнения в продължение на поне 10-15 минути всеки ден, резултатът няма да дойде дълго.

Единственият проблем е, че е невъзможно да се премахват излишните мазнини поотделно само от ръцете. Акцентът трябва да бъде върху изгарянето на мазнини като цяло от цялото тяло. В същото време е необходимо да се повиши тонуса и еластичността на мускулите на ръцете.

Ако знаете други начини да се отървете от излишната мазнина в ръцете, моля, споделете тези опции с нас в коментарите. За нас момичетата не могат да бъдат твърде много начини да подобрят външния си вид.

Обучение за ръце - видео