Денис Джеймс

Денис Джеймс е роден на 31 май 1969 г. в Хайделберг, Германия. Като дете в Германия е обичал футбола. И много дълго време се занимавах с този спорт. Имаше моменти, когато бъдещият културист свързваше живота си изключително с футбола, така че винаги го преследваше желание за кариера като футболист.

Но така се случи, че след като влезе във фитнеса, където той наистина се наслаждаваше да прекарва време. Огромни момчета и големи тежести впечатлиха толкова много младия Денис, че футболът скоро приключи. Скоро човекът бил сериозно уволнен от бодибилдинг и започнал грубо да тренира. В едно от интервютата си Джеймс каза, че ако не беше очарован от културизма, той със сигурност щеше да стане немска футболна звезда.

съдържание

 • 1 Антропометрични данни
 • 2 Бодибилдинг
  • 2.1 Обучение
  • 2.2 Постижения
 • 3 Денис Джеймс сега
 • 4 Денис Джеймс - Видео

Антропометрични данни

 • Височина: 173 cm
 • Конкурентно тегло: 117 кг
 • Тегло извън сезона: 134 кг

бодибилдинг

Той бързо нахлу в света на професионалния бодибилдинг, само за няколко години успя да стигне до подиума на „ Мистър Олимпия “, който другите спортисти отнемат десетилетия. За първи път Денис участва в Олимпия през 2000 г., където му бе присъдено 11-то място, а само три години по-късно той успя да се издигне на четвърто място. В момента Денис е един от най-мощните културисти в света. В тайландския град Патая Джеймс има свой фитнес салон на Вселената Джим, така че може да свали тежките си пушки колкото иска, никой дори не казва и дума за това.

обучение

Денис има своя собствена тайна на тренировките, която той нарича „ разделно обучение “. Основният принцип на тази концепция е следният: за една тренировка можете да тренирате добре само един мускул, така че трябва да го правите два пъти на ден. Обучението продължава около половин час. Първият урок трябва да се проведе сутрин, а вторият - по-близо до вечерта, например, след работа. Например, ако имате предвид ръцете, е невъзможно да се изпомпват бицепси и трицепси едновременно в рамките на една и съща сесия или комбиниране с големи групи от други мускули. Тази концепция е подходяща за всички любители, които искат да увеличат масата възможно най-бързо. Но този план за обучение включва определен подбор от упражнения - ще се правят само прости движения, които се изпълняват в груба сила, използвайки метода „пирамида“. Останалите комплекти трябва да се забравят. Основното е да се съсредоточите върху масата.

постиженията

Сред най-високите постижения на Денис Джеймс в света на професионалния бодибилдинг, може да се отбележи победа на аматьорското първенство през 2000 г., 4-то място на състезанията Arnold Classic 2000, 11-то място на международното състезание на Mr. Olympia 2000, 3- 1-во място на Arnold Classic 2001, 7-мо място при Mr. Olympia 2001, 4-то място при Mr. Olympia 2003 . През 2009 г. Денис демонстрира печеливш марш, като зае първо място на турнира по професионален бодибилдинг в Европа Super Show в Далас, Тексас, веднага след абсолютна победа в Tampa Pro 2009. Общо Денис Джеймс участва в най-големите състезания по културизъм в света, включително известната „Мистър Олимпия“, повече от 20 пъти.

Денис Джеймс сега

Денис Джеймс вече е собственик на фитнес център, активно тренира професионални спортисти, следи отблизо света на културизма и почти винаги присъства на сериозни състезания като треньор и зрител.

Денис Джеймс - Видео