Термо шапки от Weider

Weider Thermo Caps е традиционна горелка за мазнини. Основният компонент на това спортно хранене е L-карнитинът. Това отличава продукта от неговите аналози. Термогениката е позната от доста време. Прието е активно от спортистите да поддържат диета както от любители, така и от професионални спортисти. Продуктът не съдържа кофеин. Той е заменен с екстракт от гуарана. В горелката за мазнини няма синефрин.

структура

Всяка добавка капсула съдържа 500 милиграма L-карнитин. Много съвременни източници предполагат дозировка от 3 и 2, 5 грама. Първата за мъжете, а втората за жените. Именно това количество вещество ви позволява да поддържате форма. Допълването с L-карнитин в течна форма преди всяка тренировка ви позволява да постигнете наистина впечатляващи резултати.

Термогенният ефект на лекарството се осигурява от следните съставки:

  • Мате екстракт . Това е растение, което расте в Южна Америка, което има мощен стимулиращ ефект върху метаболитните процеси и нервната система. Той помага за намаляване на глада, потискане на апетита, повишава телесната температура, ускорява метаболизма.
  • Гуарана . Това растение е източник на кофеин.
  • Екстракт от зелен чай . Увеличава скоростта на метаболизма.
  • Кайенски пипер . Той, комбиниран с други съставки, действа като синергист.
  • Ниацин и растителни съставки . Тези вещества в спортното хранене инхибират чувството за глас. Те образуват комплекс

Thermo Caps се използва за подобряване на толерантността към диетата и като помощник за тези, които тренират интензивно с ограничена диета, когато калориите и стойността на менюто са намалени. Препоръчва се да се използва спортно хранене в рамките на един месец и половина, тоест 6 седмици. Подготовката за диета, която отнема от 4 до 8 седмици, обикновено отминава, без да се използват мазнини.

Как да приемате термо шапки

Опитните спортисти, които използват Термо Капс, се съветват да се съсредоточат върху степента на поносимост на веществото. Една доза спортно хранене е 3 капсули. Инструкциите сочат, че трябва да приемате изгарящия мазнини сутрин, преди закуска, тоест на празен стомах. Ако се появи замайване или човек започне да изпитва гадене, дозировката се намалява до 2 капсули. Някои умишлено увеличават дозировката до 4 хапчета. Специалистите на фирмата производител препоръчват да се откаже от това. Има спортисти, които използват тази горелка за мазнини не сутрин, а непосредствено преди началото на тренировката.

Отзиви

Мненията за това спортно хранене са доста смесени. Някои спортисти пишат за високата ефективност на изгаряне на мазнини, описват постигнатите резултати. Някои успяват да свалят до 5-7 килограма на седмица. Това спортно хранене е напълно неподходящо за други хора. Те се опитват да отслабнат, но приемането на лекарството не дава нищо. В редки отзиви можете да прочетете за страничните ефекти от спортното хранене, които се изразяват в повишена сърдечна честота и налягане, дискомфорт в черния дроб и бъбреците. Подобни явления са характерни за много горелки за мазнини.