Въздействащ суроватъчен протеин от MyProtein

Impact Whey Protein е качествен суроватъчен протеин от MyProtein. Оказва се, хранителна добавка, базирана на висококачествен концентрат на суроватъчен протеин. Предимствата му са висока възвръщаемост, отлично качество, няма проблеми с храносмилателния тракт и страхотни вкусови характеристики. С всяка доза протеин спортист получава повече от 20 грама качествен протеин.

Impact Whey Protein се използва както по време на сушене, така и в процеса на натрупване на мускулна маса. Протеинът стимулира механизмите на растеж на мускулната тъкан, оптимизира възстановителните процеси, повишава показателите за сила, както и физическата възвръщаемост по време на тренировка. Опитните спортисти приемат тази добавка в периода на отърване от наднорменото тегло, за да предпазят мускулите от катаболизъм и да ги запазят по време на периоди на тренировки с високо натоварване.

Състав на суроватъчния протеин

Една доза Impact Whey Protein, която се състои от 25 грама, съдържа:

  • 2 грама мазнини.
  • 1 грам въглехидрати.
  • 21 грама протеин.

Освен висококачествен суроватъчен протеин, съставът на хранителната добавка включва различни подсладители и ароматни вещества. Тъй като има повече от две дузини аромати, хранителните оцветители, емулгатори и заместители на захарта също могат да бъдат включени в добавката.

Как се приема

Производителят препоръчва използването на хранителна добавка 2-3 пъти на ден, в зависимост от интензивността на тренировките. Преди да използвате лекарството, той се разбърква във вода или мляко. За целта вземете 25 грама протеин и го смесете в 200-250 мл течност. С други думи, хранителната добавка се разрежда в една чаша вода или мляко. По правило сместа се приема сутрин, преди тренировка (половин час) и 10 минути след нейното приключване.

Impact Whey Protein може да се комбинира с други добавки за спортно хранене. Това ви позволява да увеличите ефекта от спортуването. Това важи особено за културистите. В допълнение, протеинът може да се комбинира с други лекарства, което зависи от целта. Ако възнамерявате да оптимизирате набора от мускулна маса с данни за повишена сила, тогава е допустимо да добавите креатин монохидрат или BCAA аминокиселини в коктейла. Ако трябва да се отървете от излишното тегло, като същевременно поддържате натрупаните мускулни обеми, тогава Impact Whey Protein трябва да се приема с L-карнитин.

Важно! Impact Whey Protein абсолютно не е опасен за спортисти от всякакви категории и не причинява вредни странични ефекти. Хранителната добавка се препоръчва да се приема непрекъснато, без прекъсвания или цикли.

Отзиви

MyProtein е основен доставчик на такива продукти на пазара за спортно хранене. Може безопасно да се сравнява с доставчици като Optimum Nutrition, Dymatize и други. След като направихме преглед на хранителната добавка на Impact Whey Protein, можем да заключим, че те са предимно положителни. Спортисти, които са използвали този продукт, показват превъзходно качество, ефективност и достъпна цена.

MyProtein произвежда хранителна добавка в поне 20 вкусови категории. Почти невъзможно е да се отдели един от тях, който спортистите харесват най-много. Факт е, че отзивите на спортисти показват, че всякакви вкусове са доста ярки, така че е невъзможно да се изчисли погрешно.