ProStar 100% суроватъчен протеин от Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition ProStar 100% Whey Protein Protein - Whey. Съдържа всички необходими аминокиселини за възстановяване на спортист. Той има добра степен на пречистване от лактоза и приятен вкус. Цената на продукта е по-висока от тази на домашните колеги, но качеството е прилично. Продуктът се утвърди на пазара като суроватъчен протеин за професионален културизъм. Без храносмилателни разстройства, тежест в корема, само най-висококачествените протеини и добра усвояемост. Производителят не използва вредни подсладители и внимателно подбира суровините.

съдържание

  • 1 Състав
  • 2 Висококачествен протеин
  • 3 Как да приемате ProStar 100% суроватъчен протеин
  • 4 отзива

структура

Протеинът има балансиран състав. Само 2 g въглехидрати на 30 g продукт и 1 g мазнини ни позволяват да преценим качеството на пречистване на протеини. В порция от 25 g чист протеин, обработен с ензими за по-добро усвояване. Това е висококачествена суроватка, а не хидролизат, но отзивите на спортисти показват, че протеинът ProStar се усвоява добре.

Висококачествен протеин

Качеството на продукта се гарантира във всички области:

  • Технологията е разработена само от квалифицирани служители с участието на професионални спортисти;
  • Продуктите се произвеждат при условия, които отговарят на всички санитарни стандарти;
  • Протеинът преминава през няколко етапа на пречистване, за да се избегнат нежеланите въглехидрати и мазнини в продукта;
  • Опаковката напълно елиминира проникването на влага и въздух, е въздухонепроницаема и предпазва праха от повреди

Както се шегуват самите производители, ProStar 100% суроватъчен протеин от Ultimate Nutrition може да причини само един проблем - замърсявате ръцете си, когато търсите мерна лъжица в буркан.

Как да приемате ProStar 100% суроватъчен протеин

Продуктът може да се приема както във връзка с времето за обучение, така и в свободен ден. Факт е, че тялото изразходва аминокиселини в почивните дни почти по-активно, отколкото след тренировка. Затова си струва да изберете дозировка въз основа на количеството протеин, което човек не получава от обикновената храна.

По време на часовете с цел естетика на тялото се препоръчва да се пият 1-3 порции протеин на ден. Обикновено първият се пие сутрин на празен стомах, останалите - преди тренировка и веднага след нея. Можете да замените коктейл със закуски или дори едно хранене.

Протеинът има добър вкус, но някои спортисти добавят на прах или натурално фъстъчено масло, обикновено или нискокалорично сладко или просто плодове на шейк.

Може да се направи коктейл с мляко, вода, сок. Важно е да не забравите да броите въглехидратите, които са дошли с добавките.

Важно: приемайки протеин преди и след тренировка, можете да увеличите неговата ефективност с порция креатин.

Добавката се комбинира с други продукти за спортно хранене, аминокиселини, креатин, L-карнитин, BCAA.

Има ли разлика в използването на протеин в масата и сушенето ">

Протеинът показва добри антикатаболни свойства. Ако го допълвате с аминокиселините, които се приемат по време на тренировка, можете да задържите мускулите при изсушаване до максимум. За да спечелят мускулна маса и да увеличат приема на калории, много спортисти добавят плодове или сладко в протеинов шейк.

Професионалните спортисти препоръчват този протеин като постоянна добавка за ежедневна употреба. Трябва ли да „намаля дозировката“, ако се разболея или пропускате тренировка? Не. Анаболните процеси в организма не спират, тялото се нуждае от материал, за да изгражда мускули всеки ден, така че те пият протеин и в почивните дни.

Отзиви

Анализът на прегледите на Ultimate Nutrition 100% суроватъчен протеин ProStar показва, че имаме добавка с добро съотношение цена-качество. Това е удобен продукт за тези, които често приемат спортно хранене в движение, разбъркват в редовен шейкър след тренировка. Дори да не използвате пасатор, прахът се разтваря добре във вода, и в мляко, и в сок.

Вкусовете на този протеин се харесват от спортистите. Най-популярният е ароматът на шоколад. Според авторите на рецензиите, тя прилича на натурално какао и върви добре с всякакви плодови добавки в коктейл. Но много хора намират банана и малината за твърде сладки, сладки. Този проблем обаче е лесен за решаване, можете просто да добавите малко повече вода.

Нямаше отзиви за храносмилателни проблеми след приема на този протеин, продуктът наистина отговаря на гаранциите на производителя за високо качество.