Carnivor от MuscleMeds

MuscleMeds Carnivor Sports Nutrition е иновативен протеинов комплекс, базиран на телешки протеин. Добавката няма аналози. Телешкият протеин се получава чрез хидролиза. Комплексът е обогатен с креатин и BCAA аминокиселини. Основното му предимство е липсата на холестерол, лактоза, мазнини. Carnivor, за разлика от аналозите, съдържа максималната концентрация на протеин.

съдържание

 • 1 Ефект от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Carnivor
 • 4 отзива

Ефект от приема

Протеиновият комплекс има многостранен ефект върху тялото на спортиста:

 • ускорява растежа на мускулите поради съдържанието на висококачествен протеин;
 • увеличава скоростта и качеството на възстановителните процеси и инхибира катаболизма поради незаменими аминокиселини, включително BCAA;
 • увеличава силата и анаеробната издръжливост благодарение на креатина.

Такъв многостранен ефект може значително да подобри качеството на обучението.

структура

Една порция протеинова добавка е 33 грама (116 калории). Съдържа:

 • протеини - 23 g;
 • въглехидрати - 6 g.

В комплекса няма мазнини. Съставът съдържа минерали, витамини, аромати, подобрители на вкуса. Добавката е без захар. Това ви позволява да приемате Carnivore по време на периода на сушене, за да запазите мускулните влакна и да увеличите облекчението при тренировки с висока интензивност.

Как да приемате Carnivor

Специалистите на производителя препоръчват да приемате добавката 2-3 пъти на ден. Всичко зависи от индивидуалната нужда от калории и протеини. По-добре е да пиете една порция един час преди тренировка, а втората - веднага след завършването. В дни, свободни от физически натоварвания, протеиновият комплекс се консумира сутрин, между храненията, в обедно време.

За да направите протеинов шейк, 33 грама от веществото се заливат с течност. Достатъчно е да вземете 250-300 мл вода. За да увеличите калорийното съдържание на спортна напитка, към нея се добавят банани, ягоди и други плодове. Опитните спортисти увеличават ефекта, получен от Carnivor, когато комбинират добавки с друго спортно хранене:

 • Амино деканат с интензивна загуба на тегло за запазване на мускулите. Можете да използвате аминокиселини или L-карнитин.
 • Креатин монохидрат или други анаболни добавки, когато искате да натрупате мускулна маса.

Carnivor не предизвиква странични ефекти. Комплексът на базата на телешки протеин е абсолютно безопасен и не носи никаква вреда за здравето. В редки случаи причинява храносмилателни проблеми, когато е необходимо да откажете приема на добавки.

Отзиви

Сред многото коментари относно добавката от говежди протеин има предимно положителни отзиви. Спортистите остават доста бърза усвояемост и липсата на храносмилателни проблеми след приема на добавката, както и инхибиране на апетита, достъпни разходи, липса на мазнини и захар в състава.

Комплексът се предлага в десет различни вкуса - шоколад, къпина, карамел, ягода, както и шоколадово фъстъчено и просто фъстъчено масло, шоколадов гантов, ванилов карамел, черешова ванилия, плодов удар и шоколадов ментол. Най-популярната добавка е ягода, шоколад и къпина.