Революция на масовия ефект от SAN

Mass Effect Revolution на SAN е печеливша. Той е предназначен за натрупване на мускулна маса. Хората, които ядат твърде малко и рядко тренират себе си в ущърб. Те никога няма да спечелят съкровените мускулни обеми и няма да изглеждат релефни. Но съвременният график диктува други правила. Мнозина нямат време да ядат посред бял ден и да приготвят нещо за себе си, което да вземат със себе си. Някои имат много бърз метаболизъм, който буквално "изгаря" всичко, което е изядено през деня и не позволява изграждането на мускули. Във всички тези случаи висококачествен коктейл от пълноценни усвоими протеини и въглехидрати за енергия ще помогне за изграждането на мечтана фигура. Този продукт е предназначен както за фитнес професионалисти, така и за любители и тези, които тепърва започват да тренират във фитнес залата.

Положителни ефекти от приема на продукта:

  • По-бързо възстановяване, растеж на мускулите;
  • Увеличението на показателите за сила поради промени в състава на тялото;
  • Висококачествен комплект без излишни мазнини;
  • Възможност за набиране дори за тези, които не могат да се хранят редовно поради работа или обстоятелства;
  • Подобряване на състава на тялото, увеличаване на силата, издръжливостта

Продуктът не съдържа никакви анаболни добавки, това е обикновена протеиново-въглехидратна смес за спортисти, просто много висококачествена. Не влошава здравето, не дава явление за откат. Като цяло е толкова голям, колкото картофеното пюре, просто по-балансирано и по-добре усвоено.

структура

Една порция Mass Effect Revolution (299g) дава на спортиста:

  • 1100 калории
  • 50 г протеин;
  • 215 г въглехидрати;
  • 5 г мазнини;
  • 6, 5 г фибри.

Протеинът съдържа само висококачествен хидролизат. Често спортистите се оплакват, че протеиновият компонент на гейнера не се усвоява поради въглехидратите, или по-скоро, защото те претоварват храносмилането. Този продукт решава проблеми, протеините в състава са разделени на пептидни вериги и се усвояват просто и лесно.

Как се приема

Този гейнер е предназначен за натрупване на мускулна маса или замяна на едно от храненията или допълнително хранене. Преди да започнете да пиете натрупване на тегло, трябва да преразгледате тренировъчния си план в посока на по-трудна и обемна тренировка за мускулна хипертрофия. Това означава, че начинаещ, който ходи на фитнес само през първия месец, трябва да включи генериращия веднага щом му е удобно, а не веднага.

Можете да пиете гейнер или на порции наведнъж, без да се счупите на две, или въпреки това да разделите на две дози. Ако е избран вторият вариант, препоръчително е да го приемате преди и след тренировка, в първия случай практиката показва, че е по-добре да пиете гейнер след урок, а не преди него, тъй като ще бъде трудно да тренирате, като пиете голям коктейл и стомашно-чревния тракт може да се усети,

Трябва ли да пия гейнер курсове ">

Отзиви

Рецензиите на Gainer са добри. Повечето спортисти отбелязват, че тя насища, асимилира добре и наистина помага за натрупване на маса и без глупаво „наливане“ на вода и мазнини. Мускулите растат, ядат апетит, удобно е да се готви и пие. Вкусовете на SAN са интересни, особено никой не критикува марката за това.

Малък брой отрицателни отзиви в мрежата за продукта са свързани с високата му цена във връзка с домашните продукти. Трябва да се отбележи, че продукт с протеинов хидролизат не може да бъде супер евтин. Качеството оправдава цената в този случай.