Nutrex Lipo-6X

Комплексът за изгаряне на мазнини Fato-6X, произведен от Nutrex, е един от най-търсените колеги за спортно хранене. Добавката е широко разпространена поради високата си ефективност и голям брой положителни отзиви както от спортисти, така и от експерти. Комплексът се произвежда от една от водещите компании не само в Америка, но и в света Nutrex. В продължение на пет поредни години това спортно хранене беше признато за най-доброто изгаряне на мазнини за годината.

съдържание

 • 1 Описание
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Lipo-6X
 • 4 нежелани реакции
 • 5 отзива

описание

Lipo-6X осигурява дълготрайно действие. Мазнината започва да гори веднага след консумацията на капсулите. Ефектът продължава през следващите три до четири часа.

Лекарството има следните ефекти:

 • стимулира процесите на изгаряне на мазнини;
 • потиска глада;
 • дава мощен енергиен заряд.

Такъв сложен ефект се постига благодарение на универсалния състав.

структура

Една порция спортно хранене е 2 капсули. Те дават на спортиста:

 • синефрин - 20 mg;
 • йохимбин - 3 mg;
 • безводен кофеин - 200 mg;
 • матрица за стимулация на щитовидната жлеза;
 • бърза транспортна система.

Съставът на комплекса за изгаряне на мазнини съдържа хранителни оцветители. Ако следвате препоръките за дозировка и честота на приложение, няма странични ефекти.

Как да приемате Lipo-6X

Специалисти от американския производител Nutrex съветват да се вземат няколко капсули на ден. Такава доза се спазва в продължение на два дни, а на третия увеличете процента до три хапчета. От петия ден можете да приемате 4 капсули. Ако лекарството се използва за първи път, първо трябва да тествате реакцията на тялото си към компонентите на компонента. След това започнете да приемате добавката в препоръчаните от производителя дози 2, 3 или 4.

Приемайте лекарството на празен стомах. Най-малко половин час трябва да остане преди ядене. Производителят на спортно хранене Nutrex препоръчва да пиете мазнина за горене за двумесечен курс. След това трябва да си направите почивка от поне две седмици. Опитните спортисти препоръчват възобновяване на курса след един или дори два месеца. По този начин се избягва изчерпването на нервната система.

Приемането на спортно хранене трябва да се извършва изолирано от други мазнини. Трябва да се въздържате от всякакви продукти, съдържащи кофеин. За да се увеличи ефективността на сушене, L-карнитинът трябва да се приема допълнително. Тази добавка, за разлика от описаната, върви добре с всеки комплекс за изгаряне на мазнини.

Странични ефекти

Добавката с ефект на изгаряне на мазнини съдържа само безопасни за човешкото тяло компоненти. Те в нормална дозировка не причиняват никакви отрицателни ефекти. Стимуланти като кофеин, йохимбин, синефрин могат да доведат до свръхвъзбуждане на нервната система, да провокират скокове на налягане, главоболие и храносмилателни проблеми. Когато се появят такива странични ефекти, намалете дозировката.

Отзиви

Lipo-6X е една от най-ефективните горелки през периода на сушене, според голям брой професионални спортисти и експерти. Основното му предимство е трайният ефект. На форуми и ревюта в онлайн магазините културистите оставят положителни отзиви. Повечето не купуват добавката за първи път и са доволни от стабилния ефект. Ако вярвате на отзивите, за двумесечен курс можете да отслабнете до 6 килограма. Допълнителен прием на Омега-3 засилва този ефект. Подобен резултат с други изгарящи мазнини може да се постигне само с добре обмислена диета и редовни упражнения.