Протеин Атлант 80

Atlant 80 е протеин от беларуското производство, характеризиращ се с ниска цена и нискокачествен продукт на пазара за спортно хранене. В наши дни много спортисти, участващи в силови спортове, разбират, че най-качествените добавки за спортно хранене се правят изключително в чужбина - в Америка и в Европа, където те контролират производството на хранителни продукти по подходящ начин. Atlant 80 е продукт, който е получил много критики от културисти и други спортисти.

Отрицателното отношение към тази добавка се появи в резултат на факта, че на различни форуми за различни спортове бяха изказани много критики. Почти всички спортисти посочиха неприятния захарен вкус на добавката, храносмилателни проблеми, разтворимост на проблемите и най-важното - липсата на подходящ ефект. Почти всеки, който купи подобен продукт, имаше само проблеми, а не предимства.

структура

Производителят посочва следните компоненти:

  • Протеин - около 80 g.
  • Въглехидрати - почти 9 g.
  • Мазнини - само 0, 5 g.

Както се оказа, след задълбочен анализ, 100 g протеинова добавка Atlant 80 съдържа само 14 g протеин. В тази връзка трябва да се отбележи, че дори на много ниски цени не трябва да купувате този продукт, тъй като от него няма полза.

Atlant 80 Отзиви и странични ефекти

Обръщайки внимание на коментарите, оставени на различни спортни форуми, и ги анализира, едно заключение предполага само себе си: почти всички спортисти, приемали протеин от Атлантида, имат странични ефекти. Някои спортисти посочиха проявление на обичайното гадене и главоболие, а някои отбелязаха пристъпи на повръщане и болка в стомаха. Същевременно бяха забелязани положителни отзиви, където се твърдеше, че добавката има приятен вкус, отлична смилаемост и отличен ефект. Най-вероятно тези отзиви са неверни и са с чисто комерсиален характер, за да направят продукта по-привлекателен и внедряването му на пазара за спортно хранене.

Проведено беше и проучване на отделни форуми, където бяха оценени вкусът, разтворимостта и ефективността на добавката, както и нейната цена. По всички показатели за приблизителни оценки, с изключение на цената, Atlant 80 получи много ниски оценки и това не е изненадващо, тъй като тази добавка на пазара за спортно хранене е най-евтината, но и най-некачествената. Както показва животът, не трябва да пестите от здравето си, тъй като това е изпълнено със сериозни негативни последици.

Как да изберем качествен продукт

При избора на такива добавки основният акцент трябва да бъде върху ефективността и качеството, но не и върху цената. В днешно време само в Европа и Америка правят висококачествени добавки за спортно хранене, тъй като тяхното законодателство не позволява освобождаването на нискокачествени стоки и още повече хранителни продукти. Така че те се придържат към установените стандарти, в сравнение с местния производител.

Когато купувате спортна хранителна добавка, най-добре е внимателно да проучите опаковката, в която са изброени всички данни за контакт. Няма такава информация за опаковките на Atlant 80. Затова основният критерий за закупуването на такива продукти са прегледите в социалните мрежи, които могат лесно да бъдат фалшифицирани. Естествено, големите магазини не правят това, тъй като за тях е важно да запазят репутацията си.

Не трябва да купувате спортно хранене и добавки на произволни, непроверени сайтове. В интернет наистина можете да намерите много сайтове, които продават една конкретна добавка. Например трябва да се отбележи добавка като KSB протеин 55. Много сайтове я предлагат в Интернет, което показва, че може да се използва за постигане на високи резултати само за 2 дни и напълно да се отървете от мазнините само за седмица. Е и най-важното - задължително е да се обърне внимание на цените: ако цените са твърде ниски, тогава качеството на продукта е същото.