Гейнер сериозна маса чрез оптимално хранене

Serious Mass е лекарство за повишаване на теглото на въглехидрати и протеини, което се освобождава от лидера в спортното хранене. Сериозната маса включва разумно съотношение на компоненти, като протеин, въглехидрати и микроелементи, от които един спортист се нуждае, в процеса на увеличаване на обема на мускулната тъкан. Този Optimum Nutrition Gainer е отличен източник на попълване на енергия, както и основа за натрупване на мускулна маса.

Тъй като спортистите тренират, харчейки много сили и енергия, те трябва да използват специални хранителни добавки, които помагат да възстановят енергията си и да постигнат целите си. В една порция лекарството съдържа до 1000 калории, 50 г протеин и 250 г въглехидрати. Основните източници на енергия на такова лекарство са полизахаридите и кристалната фруктоза. Gainer Serious Mass може да се използва като комплекс преди тренировка.

Как да приемаме сериозна маса

Тъй като Optimum Nutrition Gainer е хранителна добавка, тя се приема 3 пъти на ден, между храненията. Приема се под формата на коктейл, приготвен в 250-300 мл вода (мляко или сок). За да направите това, една лъжичка се разтваря в течност. Гейнер се счита за висококалоричен продукт, така че не трябва да се увличате от употребата му. Ако се използва твърде често, може да се появи мазнина. Дозата на гейнер зависи от теглото на спортиста и възлиза на: с тегло до 80 кг, достатъчно е да се използват три лъжички на ден, а с тегло до 95 кг, използването на гейнер може да бъде до 1, 5 супени лъжици 3 пъти на ден. Ако теглото на спортиста е повече от 95 кг, тогава количеството на добавката може да се увеличи до 2 измерени лъжици.

В допълнение към изброените основни съставки съставът на гейнера включва креатин монохидрат, инозитол, витамини, глутамин и цял набор от микроелементи. Гейнерът има разнообразни вкусови характеристики, което се осигурява от широка гама от вкусове, включително вкус на шоколад, банани, ягоди, ванилия и други аромати. В процеса на консумация вкусовите характеристики могат да бъдат разширени, като добавите към коктейла всякакви конфитюр, мед или ягоди.

Ежедневните занимания на спортиста се състоят от различни събития, които не позволяват навременния прием на храна. В допълнение, липсата на време и активен начин на живот предпочитат наличието на няколко големи сили и енергия. И тук като основен асистент може да служи генерирането на сериозна маса, което изисква минимум време за приготвяне на коктейл. Навременното попълване на тялото на спортиста с допълнителна енергия ще помогне да се постигнат най-добри резултати.

Оптимални хранителни продукти

Под знака на тази компания на пазара за спортно хранене се доставя само качествен продукт. Всичко това, благодарение на съвременните технологии и постоянните изследвания в тази област. Такъв интегриран подход ни позволява да произвеждаме висококачествени, чисти и най-важното, достъпни продукти за широк кръг потребители. Освен това непрекъснато се търсят нови концентрации на съставки с максимален ефект.

Serious Mass се счита за един от най-търсените продукти в тази област, който отговаря на международните, съвременни стандарти за качество.

Отзиви

Както професионалните, така и начинаещите спортисти реагират изключително положително на този продукт. Повечето спортисти, общувайки на спортни форуми, споделят различни мнения и нива на постижения, които са свързани с поемането на сериозна маса. Основната част от отзивите са свързани с висока възвръщаемост, наличност и качество.