L-карнитин от MyProtein

MyProtein L-Carnitine е чист L-карнитин. Употребата на спортно лекарство води до подобряване на мускулния релеф и намаляване на телесните мазнини. Спортистите най-често пият L-карнитин, произведен от MyProtein, като подготовка за състезанието. Добавката също не е по-малко популярна при тези, които искат да отслабнат. За разлика от лекарствата на базата на ефедрин или кофеин, той няма странични ефекти върху нервната система и след курса няма риск от отстъпване.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав на MyProtein L-карнитин
 • 3 Как да приемате
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

Добавката има многостранен положителен ефект върху човешкото тяло:

 • намалява процента на подкожните мазнини, поради което релефът се подобрява;
 • увеличава енергийните резерви и стимулира мозъчната дейност;
 • ускорява процесите на изгаряне на мазнини в организма;
 • намалява лошия холестерол.

Друга важна положителна характеристика на чистия L-карнитин е, че той има положителен ефект върху здравето на сърдечно-съдовата система.

MyProtein L-карнитин Състав

Дозировката на лекарството е две капсули. Съдържа 100 mg активно активно вещество. В състава няма нищо излишно. Без оцветители, ароматизатори или други химикали.

Как се приема

Дневната доза, препоръчана от производителя, е две порции. Най-доброто време за приемане на добавката е сутрин и четиридесет минути преди урока. Предположението, че по-голямо количество вещество ще засили получения ефект е погрешно. Проучването доказа, че увеличаването на дозата до два грама карнитин не влияе върху силата на действието, осигурено от добавката.

Това не означава, че експозицията на L-карнитин не може да бъде увеличена. Това може да стане със съвместната употреба на тази добавка с други средства, насочени към изгаряне на подкожни мазнини и извличане на облекчение или намаляване на загубата на мускули. Специалистите на производителя L-Carnitine съветват да го приемате, в зависимост от целите си, със следните средства:

 • BCAA аминокиселини за повишаване на производителността в клас, подобряване на процесите на възстановяване, намаляване на загубата на мускули и катаболизъм.
 • Impact Whey Protein, суроватъчен протеин, който запазва мускулната маса и намалява слоя себум.
 • Омега 3 мастните полезни киселини, които подобряват атлетичните показатели, ускоряват процесите на изгаряне на мазнини, правят облекчението по-изразено, подобряват здравето на сърдечно-съдовата система.
 • Alpha Men (витаминен и минерален комплекс), който помага за поддържане и укрепване на здравето, както и за попълване на липсата на микроелементи.

Общата продължителност на курса на добавката е от четири до пет седмици. Освен това определено трябва да си направите почивка поне за няколко месеца. Ако пренебрегнете тази препоръка, тогава вашият собствен карнитин в тялото ще започне да се произвежда в по-малки количества. В противен случай от приема на добавката няма странични ефекти и вреда.

Отзиви

Бодибилдърите в специализирани форуми в повечето случаи пишат за добавката по положителен начин. Те отбелязват високото качество, ефективността, удобната форма за приложение (таблетки). Спортистите, които тренират дълго време, отбелязват, че най-големият ефект на L-карнитин показва, когато се използва заедно с аминокиселинния комплекс BCAA. Това ви позволява допълнително да намалите загубата на мускулни влакна. Ако комбинирате добавката с други мазнини горелки, можете да постигнете по-голяма загуба на подкожни мазнини.