Вкусен суроватъчен протеин от QNT

Европейският протеин, продаван под търговското наименование Delicious Whey Protein, е комплекс на базата на суроватъчен протеин. Добавката е с високо качество и съдържание на всички аминокиселини и хранителни вещества, необходими за растежа на мускулната тъкан. Количеството въглехидрати с мазнини е сведено до минимум. Протеиновият комплекс е предназначен за използване както по време на сушене, така и за масова печалба. Повечето професионални културисти наричат ​​това спортно хранене едно от най-добрите в своята категория, тъй като по качество то напълно съответства на неговата стойност.

Тази спортна добавка е похвалена както от опитни културисти, така и от уважавани професионалисти. Употребата на протеинов комплекс има следния положителен ефект върху организма на спортиста:

  • стимулира растежа на силата и мускулната маса;
  • потиска катаболните процеси;
  • ускорява процесите на възстановяване;
  • намалява слоя подкожна мастна тъкан, без да се компрометира мускулната маса, което е особено полезно през периода на сушене.

Основното предимство на този протеинов комплекс е достъпната цена и минимум мазнини с въглехидрати, внимателно подбрани и балансирани компоненти, отличен вкус, добро ниво на разтворимост и смилаемост.

Състав Вкусен суроватъчен протеин

В една част от протеиновата добавка е 30 грама от сместа, от които:

  • протеин - 24, 5 g;
  • мазнини - 2, 5 g;
  • въглехидрати - 2, 4 g.

Калоричното съдържание на всяка порция е 134 килокалории. В допълнение, комплексът включва подсладители с ароматизатори.

Как да приемате вкусен суроватъчен протеин

Специалистите на производителя препоръчват да пиете комплекса два пъти или три пъти на ден. В тренировъчните дни протеиновата добавка трябва да се пие сутрин, 60 минути преди началото на сесията и веднага след тренировката. През останалото време продуктът също трябва да се пие сутрин, а след това между отделни хранения.

Не използвайте протеинова смес през нощта. Най-добре е да пиете казеин, а не суроватъчен протеин преди лягане, тъй като първият се характеризира с по-продължителна абсорбция. За приготвяне на коктейл една порция, тоест 30 грама, се разрежда с 300 мл течност (мляко или вода). Сокът не се препоръчва, тъй като придава на коктейла не много приятен вкус.

По време на масовото събиране комплексът се консумира на пълни порции. Това не трябва да се прави при сушене. На тази фаза дозировката се препоръчва да се намали наполовина. Ефективността на комплекса позволява да се увеличи допълнителното въвеждане на други добавки. Върху набор от мускулна маса е най-добре да поставите креатин монохидрат. Комплексът BCAA е много подходящ както за сушене, така и за масово събиране. За да постигнете максимален ефект при отслабване, трябва да използвате горелка (горелка за мазнини).

Използването на въпросния протеинов комплекс не причинява странични ефекти. Добавката отговаря на всички високи стандарти на европейско качество.

Отзиви

QNT се утвърди като един от най-добрите производители на спортно хранене. Комплексите му са неизменно свързани с високо качество и ефективност. Спортистите оставят за комплекса Delicious Whey Protein като правило само положителни отзиви. Културистите са доволни от увеличаването на мускулната маса и подобряването на качеството на възстановителните процеси, простотата на приготвяне на коктейл и липсата на храносмилателни проблеми.

Комплексът се предлага в девет различни вкуса. Съдейки по отзивите, най-популярни са ванилията, ягодите, шоколадът. Други вкусове са по-малко търсени, но няма отрицателни отзиви за тях. Има онези спортисти, които остават недоволни от високата цена, но в сравнение с аналозите, цената на този протеинов комплекс е доста приемлива и достъпна, а също така напълно оправдана от високото качество.