L-карнитин от оптималното хранене

Спортна добавка, разработена и произведена от Optimum Nutrition, L-Carnitine 500 Tabs е чист L-карнитин. Лекарството е предназначено за спортисти, които преминават към подобрен режим на тренировка с цел увеличаване на мускулния релеф. Той ускорява процесите на изгаряне на мазнини в организма, превръщайки натрупаните мазнини в енергия, изразходвана за физическа активност. Основното предимство на добавката е липсата на отрицателни странични ефекти.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате L-Carnitine 500 Tabs
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

Добавката има комплексен ефект върху организма:

 • ускорява процесите на изгаряне на мазнини;
 • увеличава физическата и умствената активност;
 • повишава устойчивостта на организма към стресови ситуации;
 • понижава лошия холестерол;
 • има анаболен ефект;
 • подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система.

Ако сравним ефекта на добавка за изгаряне на мазнини с други аналози, това е карнитин, който няма вредно въздействие върху сърдечния мускул. То, напротив, подобрява работата на тази система. Лекарството може да се приема от юноши и жени.

структура

Всяка таблетка съдържа:

 • фосфор - 70 mg;
 • калций - 95 mg;
 • чист L-карнитин - 500 mg.

Спортната добавка Optimum Nutrition съдържа фармацевтична глазура, манганов стеарат, натрий и силициев диоксид.

Как да приемате L-Carnitine 500 Tabs

Специалистите на производителя препоръчват да тренират спортисти да пият по 1-2 капсули два пъти на ден. Най-добре е да приемате лекарството сутрин, 30 минути преди тренировка. Чистият L-карнитин проявява своите положителни свойства най-ефективно сутрин.

Мнозина погрешно вярват, че превишаването на дозата ще засили ефекта на веществото. Това е погрешно схващане. Проучванията са доказали, че приемането на повече от 2 грама L-карнитин на ден няма смисъл, тъй като няма допълнителен ефект. Употребата му ви позволява да засилите ефекта на други лекарства за изгаряне на мазнини. Повечето спортисти използват тази добавка заедно с лекарства като Метилдрен-25, Черен паяк, Липо 6 Черно и други.

L-Carnitine 500 Tabs е разрешено да се използва заедно с комплекси преди тренировка, както и добавки, съдържащи аминокиселини, гейнери. Карнитинът се препоръчва да се пие на курсове. Продължителността на един трябва да бъде максимум 30 дни. Превишаването на периода на прилагане на курса провокира намаляване на производството на андрогенен карнитин, така че трябва редовно да пиете изкуствени добавки, за да го нормализирате.

Не разчитайте само на L-карнитин. Това няма да донесе никакви ползи за организма. Ефектът му се проявява при редовни физически натоварвания и балансирана диета.

Отзиви

Днес ON е един от водещите производители на спортни добавки, които винаги се отличават с най-високо качество и достъпна цена в сравнение с много аналози. Ако анализирате отзивите, оставени от спортистите, те са изключително положителни. Спортистите пишат за високата ефективност и достъпната цена на добавката. Друго предимство за мнозина е, че чистият L-карнитин не причинява странични ефекти. Това е решаващ фактор за мнозина. Ако спортист трябва да приема L-карнитин, тази добавка трябва да бъде закупена. Той е достъпен, ефективен, безопасен.