Biotech Tribooster от Biotech USA

Biotech Tribooster е висококачествен концентрат на трибулус терестрис, който е бустер на тестостерон, основният мъжки хормон. Наличието на високо ниво на тестостерон в културизма причинява бързо увеличаване на мускулната тъкан, добро настроение, бързо възстановяване, както и увеличаване на данните за силата на спортиста. Много спортисти имат високо естествено ниво на своя тестостерон. Ето защо, с употребата на такива лекарства, трябва да бъдете изключително внимателни.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Biotech Tribooster
 • 4 нежелани реакции
 • 5 отзива

Ефекти на приемане

Употребата на такова лекарство води до:

 • за повишаване нивото на секреция на тестостерон;
 • за подобряване на данните за силата и ускоряване на растежа на мускулите;
 • за повишаване на сексуалната активност и растеж на либидото;
 • за подобряване на настроението, повишаване на концентрацията и мотивацията;
 • да се отървем от депресията.

структура

В една таблетка Biotech Tribooster съдържа до 2 грама трибулус терестрис. Освен това в таблетката се включват микроелементи като магнезий, калций, силиций и др., Което води до нормализиране на водно-солевия баланс и до нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.

Как да приемате Biotech Tribooster

Разработчиците на лекарството препоръчват да се приема само една таблетка на ден между храненията, но е по-добре да направите това сутрин. Приемането на повече от една таблетка на ден може да доведе до предозиране, което е изпълнено със странични ефекти. Лекарството се приема на базата на едномесечни курсове с еднакви интервали.

Ускорен резултат е възможен, ако Biotech Tribooster се приема в комбинация с други добавки, като протеинов комплекс или комплекс от аминокиселини. За комплексна употреба се препоръчват следните добавки:

 • Iso Whey Zero (Whey Protein) - за по-бърз набор от мускулни обеми.
 • Креатин монохидрат (креатин монохидрат 100%) - за значително по-бързо постигане на якостните характеристики.
 • Mega Amino 3200 - за да се отървем от катаболизма и ускореното възстановяване.

Странични ефекти

По правило злоупотребата с всякакви лекарства, които са свързани с секрецията на тестостерон, води до проявата на странични ефекти. В случай на продължителен прием на такива вещества, организмът на спортиста отказва да произвежда собствен тестостерон, който е свързан с пристрастяването на организма към този тип лекарства. Следователно, след спиране на приема на усилватели на тестостерон, в тялото на спортиста липсват мъжки хормони, което бързо води до загуба на данни за мускулния обем и сила, както и до загуба на потентност.

Ако правилно приемате Biotech Tribooster стриктно според инструкциите, тогава вредните ефекти практически се елиминират. Страничните ефекти като акне, гинекомастия, феминизация са по-очевидни при прием на анаболни стероиди, но не и от Biotech Tribooster, който се отнася до вещества от растителен произход.

Отзиви

Въз основа на анализа на съществуващите прегледи можем спокойно да кажем, че те са предимно положителни. Повечето спортисти високо ценят показателите за качество, висока ефективност и достъпна цена, което е много важно.

Сред положителните отзиви има и отрицателни, показващи ниска ефективност на лекарството. В същото време разработчиците на лекарството посочват факта, че за спортисти, които имат високо ниво на мъжки хормон в тялото от раждането, това лекарство няма да донесе значителни ползи, а само вреда. Ето защо, преди да приемете лекарството, е по-добре да определите естественото ниво на тестостерон.