BCAA 1000 капачки от Optimum Nutrition

Валин, левцин и изолевцин са три основни аминокиселини. Те участват активно в повечето биологични процеси, протичащи в организма. Тези съединения представляват около 65% от общия брой аминокиселини, съдържащи се в мускулите. Тези компоненти са необходими за изграждането на мускулни влакна и се съдържат в комплекса BCAA 1000 капачки. Те не се произвеждат в човешкото тяло, могат да идват изключително отвън и благодарение на произведеното BCAA на Optimum Nutrition, спортистите получават тази възможност.

Липсата на BCAA аминокиселини може да провокира инхибиране на растежа и последваща загуба на мускулни влакна. Приемането на спортно хранене може да подкрепи анаболния фон и да увеличи мускулния обем. Благодарение на използването на BCAA от американски производител, който перфектно съответства на формулата за комбиниране на изолевцин, валин и левцин, спортистът може да попълни ежедневния прием на аминокиселини. Това направи комплекса най-търсеният сред подобни продукти.

съдържание

 • 1 Ефект от приема на BCAA 1000 капс
 • 2 Състав на добавката
 • 3 Как да приемате BCAA 1000 Caps
 • 4 отзива за BCAA 1000 капачки

Ефектът от приема на BCAA 1000 капс

Използването на комплекса ви позволява да:

 • снабдяване на мускулите с енергия;
 • вземете допълнителен източник за изграждане на мускулна тъкан;
 • намаляване на подкожните мазнини и стимулиране на мускулната печалба;
 • активира производството на растежен хормон;
 • намаляват проявата на катаболни процеси.

Това многостранно влияние прави комплекса най-добър.

Съставът на добавката

Част от комплекса е 2 капсули и включва трите най-важни аминокиселини в пропорции 2: 1: 1:

 • Левцин - 5гр;
 • Изолевцин - 2, 5 g;
 • Валин - 2, 5гр.

Това съотношение е най-ефективно и участва в производството на много маркови компании. Левцинът участва активно в процеса на възстановяване и растеж на мускулната тъкан, както и синтеза на протеини. И за да увеличите обема, този компонент изисква два пъти повече от двете останали аминокиселини.

Как да приемате BCAA 1000 Caps

В препоръките за добавка на Optimum Nutrition оптималната дневна доза е 2 или 3 порции, всяка от които е 2 капсули. В тренировъчните дни е най-добре да консумирате аминокиселини три пъти - сутрин, 30 минути преди и 15 минути след тренировка.

В извън дни BCAA се препоръчва да се пие между отделни хранения. Капсулите трябва да се отмиват с големи порции вода. Можете да се придържате към вашия собствен индивидуален график. За съвет е най-добре да се свържете с личен треньор.

BCAA 1000 капачки отзиви

Популярността и уместността на BCAA показват ефективността на добавката. Отзивите за комплекса, произведени от американската компания Optimum Nutrition, са предимно положителни. Отрицателните отзиви относно добавката най-често са свързани с цената на BCAA. Тя е доста висока, но доста адекватна, ако разгледаме цената по отношение на текущите пазарни условия и ефективността на добавката.

Все още не са установени отрицателни отзиви за усвояването на три аминокиселини в организма. Някои спортисти отбелязват факта, че концентрацията на веществото не е твърде висока. Затова някои спортисти наведнъж приемат няколко порции наведнъж. Това не причинява никакви негативни последици и се счита за доста безопасно. Професионалните спортисти имат малко по-различни изисквания за аминокиселини, така че трябва да консумират много повече компоненти.

Опитвайки много комплекси от аминокиселини, спортистите най-често избират добавки за ON (Optimum Nutrition). Обратната връзка с това лекарство, появяваща се на различни форуми, показва, че той е мощен, ефективен и лесно се абсорбира. Има и такива спортисти, които се смятат, че BCAA праховият комплекс е по-изгоден от капсулната форма. Всеки спортист решава в каква форма да приеме добавката най-добре, но няма съмнение в ефективността на BCAA.