Курс на Dianabol - Ръководство за приложение

Пероралните стероиди са анаболни и андрогенни лекарства, които се предлагат под формата на таблетки, които се приемат през устата. Активността на такива стероиди условно се разделя на две направления: анаболни и андрогенни.

Основните анаболни ефекти на оралните стероиди са: голямо увеличение на мускулната маса, увеличаване на показателите за сила на човек, увеличаване на показателите за ефективност, увеличаване на броя на червените кръвни клетки в кръвта на човек, подобряване и укрепване на костната тъкан и намаляване на запасите от мазнини.

След приема на орални стероиди апетитът на човек може да се увеличи, чувството на страх може да намалее и сексуалното желание може да се увеличи.

Стероидите са доста лесни за съхранение и също така лесни за употреба. Благодарение на това те много често стават избор на начинаещи. Пероралните стероиди са алтернатива за онези спортисти, които се страхуват от инжекции. Основният недостатък на оралните стероиди е увреждането на черния дроб. Но инжекционните стероиди са абсолютно безопасни.

Един от най-популярните и достъпни орални стероиди е Dianabol (известен още като D-топка или Diana). Това лекарство издържа теста на времето и остава един от най-ефективните анаболни стероиди, които културистите използват, независимо от нивото им на годност.

Името „Дианабол“ е измислено от фармацевта Сиба за веществото Метандростенолон. Към днешна дата Dianabol не се произвежда от фармацевтични компании, но е доста достъпен като продукт на нелегални лаборатории. Dianabol се предлага в таблетки от 5, 10 или 50 милиграма. Това лекарство придоби популярност поради факта, че на първо място това е орален стероид, който привлича неопитни потребители, които се страхуват да правят инжекции. В сравнение с други анаболни стероиди, Dianabol е много евтин и най-важното - наистина е ефективен, защото дава бързо увеличение не само на мускулната маса, но и на силата. И тъй като този стероид е много популярен, считаме за разумно да разкажем в тази статия всичко, което знаем за това лекарство.

съдържание

  • 1 Как трябва да приемам Dianabol.
  • 2 дози по курса на Дианабол.
  • 3 Странични ефекти от препарата Dianabol.
  • 4 Хранителни добавки, които трябва да се приемат едновременно с Dianabol.

Как трябва да приемам Dianabol.

Лекарството Dianabol се предлага както под формата на инжекции, така и в таблетки. Той има кратък полуживот, което означава, че дневната доза трябва да бъде разделена на две еднакви части, за да се поддържа стабилна концентрация на субстрата в кръвта. Разделянето на дозата е много лесно да се направи поради различните дозировки на лекарството в таблетки. И за да се намалят всички видове лошо храносмилане, Dianabol трябва да се приема с храна.

В света има друго мнение (за което може би вече знаете от различни статии за Dianabol или комуникация по форуми), което предполага приемане на пълна дневна доза преди започване на тренировка, за да се увеличи концентрацията на стероид в кръвта, като по този начин се повиши активността в фитнес залата. Всичко това изглежда доста привлекателно, но припомняме, че подобен режим може да предизвика повишен стрес върху черния дроб. Но въпреки това много потребители с опит в използването на Dianabol като анаболен пред тренировка остават доволни. Но най-добре е дневната доза да се раздели на две части.

Дозировки по курса на Дианабол.

При продължителност на курса от 4-6 седмици, дневната доза е приблизително 30-50 милиграма. За спортист, който приема Dianabol за първи път, ще бъдат достатъчни 30-40 милиграма на ден. Такава дневна доза ще доведе до увеличаване на силата и мускулната маса с минимални странични ефекти. Но по-знаещите потребители, най-вероятно, ще искат да увеличат дозата на лекарството, независимо от факта, че за него е зададен лимитът на дозата, в резултат на което броят на страничните ефекти се увеличава, а мускулната маса и силата вече не нарастват. Това показва на първо място безсмислеността от увеличаване на дозата на приеманото лекарство. Много опитни потребители много рядко надвишават дневната доза от 70-80 милиграма.

Dianabol може да се комбинира с други стероиди, използвани в курсовете за масово събиране. Например, ако следвате висококалорична диета, съдържаща огромно количество хранителни вещества, необходими за мускулна маса, е напълно възможно да приемате Дианабол заедно с Енантат или Дека-Дурабоболил. Въпреки че почти всички новодошли започват да „тичат“ на един Dianabol. Dianabol е стероид, благодарение на който можете лесно да спечелите мускулна маса и да постигнете значително увеличаване на силата, в допълнение към всичко, това е лекарство на достъпни цени, т.е.

Странични ефекти от препарата Dianabol.

Dianabol е хепатоксичен, тъй като носи потенциална заплаха за черния дроб. Поради факта, че лекарството Динабол е алкилирано при 17-алфа, а неговата биоактивност е много висока, следователно, трябва да ограничим продължителността на приема му, за да намалим вредното въздействие върху черния дроб по време на консумация или прилагане на други вещества, които съдържат токсични вещества за черния дроб, като напр. например алкохол.

По време на прилагането на Dianabol могат да се появят и такива андрогенни странични ефекти: увеличаване на мазна кожа, акне, враждебност и плешивост. Доста често андрогенните странични ефекти до голяма степен зависят не само от генетиката на потребителя, но и от предразположението му към тях. Например, ако сте много предразположени към акне, би било странно да очаквате значително увеличение на този курс.

Освен това, когато приемате лекарството Dianabol, са възможни такива странични ефекти като повишаване на нивата на естроген, което води до гинекомастия. Затова е препоръчително да приемате антиестрогенни и антиароматазни лекарства заедно с Dianabol. Гинекомастията е появата на тъкан на гърдата. Признаци на гинекомастия: сърбеж и болка в зърната на гърдите.

Употребата на Dianabol често е придружена от задържане на вода, което води до значително наддаване на тегло в първите седмици на приложение. Това може да бъде една от причините за подпухналост или наводняване в лицето и шията (подуване на лицето според "лунния тип"). Задържането на вода в тялото помага за изграждане на сила и подобряване на смазването на ставите. Но, въпреки това, трябва да сте подготвени за факта, че след прекратяване на приема на Дианабол, цялото ви излишно тегло ще изчезне с вода.

Хранителни добавки, които трябва да се приемат едновременно с Dianabol.

Препоръчва се едновременно с Dianabol да приемате хранителни добавки като Milk Twistle, Liv-52 и Alpha Lipoic Acid. В крайна сметка те защитават черния дроб от вредното въздействие на оралните стероиди, които са 17-алфа алкилирани. В допълнение към тези хранителни добавки, има много лекарства, които могат да защитят черния ви дроб през целия курс на Dianabol. Можете да търсите името на други хранителни добавки в световната мрежа, тоест в Интернет.