Густаво Бадел

съдържание

  • 1 Антропометрия
  • 2 Биография
  • 3 Бодибилдинг
    • 3.1 Видео - Густаво Бадел

антропометрия

  • Височина: 173 cm
  • Конкурентно тегло: 109 кг
  • Обхват на бицепса: 55см

биография

Густаво Бадел е роден през есента същата година, когато на 3 ноември 1972 г. се проведе трагично известната Мюнхенска олимпиада. Сега той живее в столицата, женен е, има две деца.

В младостта си посещава секции от различни бойни изкуства. След две години тренировки той започва да се боксира на любителско ниво.

Треньорът го посъветва да се люлее малко и да натрупа още няколко килограма. Започна да посещава силова тренировка. Няколко месеца по-късно приятелите съветват Густав да започне бодибилдинг. Те успяха да го убедят и, закупил подходящата литература, той започна да работи върху себе си. Шест месеца по-късно той вече участва в състезания, където спечели първата победа.

За него един вид символ и идеал беше Шон Рей. Харесваше му изпълненията, маниера си да позира. В момента той вече има различен идеал - това е неговият треньор. Густаво вярва, че фитнес залата е място, където всеки може да се подобри.

бодибилдинг

Фитнес залата, с която той започна, нямаше специално оборудване в основата си, с изключение на стандартния комплект дъмбели, тежести и щанги. Повечето от тях по онова време вече бяха доведени до състояние, в което използването им беше доста проблематично. Но в тази зала всички посетители се стремяха да натрупат мускули колкото е възможно повече. Основното нещо за посетителите на тази стая е да получат огромни неравности на мускулите, а външната красота в този случай не е важна. Но по-късно той вече се премести в по-модерни фитнес зали.

В своето обучение той обърна специално внимание на сухожилията на коленете и около тях. Комплексите й включваха 5-6 упражнения за тази мускулна група. В тренировките той винаги е фокусиран върху мускулната група, над която работи в момента.

Според Густаво най-трудното нещо в културизма е, че сте постоянно в светлината на прожекторите. Ако се занимавате с други спортове, тогава никой не ви обръща внимание и как изглеждате. Това се дължи на факта, че без значение в каква група хора се намирате, културистът винаги ще се откроява. Навсякъде наоколо хората се изненадват да ви обърнат внимание.

Според много експерти това е много обещаващ и интересен културист в бъдеще. Густаво участва в много състезания, често заема първи места. Освен това той се превърна в герой на филмите, който разказва за живота му и за това как тренира.

Видео - Густаво Бадел