Грег Валентино

съдържание

 • 1 Антропометрия
 • 2 Биография
  • 2.1 Жизнена страст
  • 2.2 Поучителна история

антропометрия

 • Височина 168 см
 • Тегло извън сезона 120 кг
 • Ракла 147 см
 • Талия 76см
 • Бицепс 69см

Както всеки спорт, и културизмът има свои шокиращи звезди. Грег Валентино е един от най-редките културисти, който има невероятно големи ръце (обхватът е 69 см ). Грег Валентино беше женен, той има деца. Относно спортната си кариера, Грег изобщо не се опита да се превърне в професионален културист и културист. Освен това той никога не се е стремял да участва в състезанието „Мистър Олимпия“ и други значими състезания.

биография

Скандалните личности се срещат главно в шоубизнеса. Трудно е да си представим, че културизмът не прави изключение, а Грег Валентино е отличен пример. Той има не само ръце, но и ръце, които са признати за най-обемните в историята на бодибилдинга, както е видно от маркировката в Книгата на рекордите на Гинес. Обхватът на бицепса му е 71 см. Най-вероятно това не прилича на ръце, а на крака, ако сравните обемите им.

Този необикновен мъж е роден в Бронкс, Ню Йорк, на 5 август 1960 г. Учи в училище неохотно, физическото му развитие в младостта също изостава. Да се ​​каже, че е талантлив младеж просто не си върти езика. Грег се различава от всички останали по това, че има очи с различни цветове. Тази аномалия е доста рядка. През 1972 г. младежът решава да се занимава с културизъм. Най-вероятно имаше някакви проблеми в училище и реши да покаже на всички на какво е способен. Той дори не подозираше, че подобен спорт ще се превърне в основата на неговия бъдещ живот. Грег, като истински човек, служи в армията на САЩ. Трябваше да отиде на война, където видя войници да умират. Той също трябваше да се самоубие, което значително повлия на психологическото му състояние. Връщайки се от епицентъра на военните действия, той успява да се срещне с Хулиса Ривера, красиво момиче. След известно време те станаха законен съпруг и съпруга.

След известно време те имаха син Павел и дъщеря Джийн. През този период той се ангажира с факта, че купува спортни зали и се занимава с тяхната промоция. Преди това той е работил като шофьор на училищен автобус и е карал деца с увреждания. Спомняйки си времената, когато участваше във военни действия, Грег започна да употребява наркотици. Миналото никога не го пускаше. Естествено, той бързо намери много „приятели“ и след известно време започна да разпространява тази отвара. От този период той започва бурен живот. Често участва в бой на бандата и по чудо остава жив. След една от полицейските нападения Грег е изпратен в затвора за една година. През този период той остава без съпруга и деца, любимо забавление и най-важното - той е загубил свободата си. След като влезе в затвора за една година, Грег отново започна да се занимава с културизъм. Естествено, той трябваше по някакъв начин да се разсее, в противен случай той отново можеше да поеме старите, лоши неща.

Житие хоби

Ако погледнете снимките на младия и днешния Грег Валентино, това са напълно различни хора и само очи с различни цветове ни напомнят, че това е един и същи известен спортист.

Животът му може да бъде разделен на няколко етапа:

 • Грег е онзи спортист, който никога не е мечтал за високи спортни постижения. За него културизмът е начин да се отървем от тийнейджърските амбиции и средство за отвличане на вниманието от реалността. Той беше толкова очарован от този спорт, че изчезва с дни във фитнеса, разклащайки мускули. На 16 той вече имаше мощни ръце, с 49 см бицепс, а теглото му беше само 65 килограма.
 • През 10 години постоянни, ежедневни тренировки той успява да увеличи обема на бицепса до 53 см. Той успя да постигне този резултат без да използва различни химически компоненти. Беше точно правилното хранене и естеството на упражненията. Разбира се, не без страхотна генетика.
 • Спортистът отиде по-далеч, тъй като подобни резултати вече не го вдъхновяват. От този момент Валентино започва да използва „химия“, за да увеличи обема на мускулната тъкан. В началния етап му бяха инжектирани витамини от B12, а след това премина към стероиди. Мускулите се увеличаваха в обем, но този човек не можеше да спре.

Има поговорка, че „няма бивши наркомани“, но Грег избра различен път на зависимост - от стероиди. Той ги намушка в раменете и такива обеми, че раменете просто се спукаха. Сега той започна да се превръща в чудовище, което имаше ръце с почти метър обхват. Всъщност Валентино беше красив и привлекателен мъж, но не можеше да се осъзнае така. Той използва буквално целия набор от химически компоненти и е по-лесно да изброи това, което не е използвал.

Поучителна история

Пристрастяването му към „химията“ може да се нарече наркомания. Често споменаваше, че трябва да използва игли втора употреба. Той си инжектира толкова често, че просто нямаше достатъчно чисти игли.

Подобно, пренебрегвано отношение доведе до появата на ужасен абсцес на един от бицепсите. След известно време той съжали за случилото се, защото отхвърли съветите на лекарите, които настояваха Грег да спре да инжектира синтол.

Когато беше ужасно болезнено и треската започна, той смеси Tylenol с Advil, към което добави и анти-антибиотици dura-cef и използва тази смес, която с право може да се нарече „запалима“.

Но това не е всичко! Той не потърси помощта на лекарите, така че те професионално да се справят с този проблем, но реши сам да проведе „операция“. В същото време той снима всеки момент, след което публикува всичко в Instagram.

Тази инициатива доведе до факта, че мускулите на синтетола буквално „избухнаха“ и от раната потече кръвен поток с гной, изпълвайки както спортиста, така и пода. След това трябваше да лежи в болнично легло дълго време. Специалистите спешно започнаха да премахват засегнатите области на мускулната тъкан. В резултат на тези мъки ръцете му бяха покрити с мрежа от белези, така че трябваше да забрави за старите обеми мускули.

След този инцидент жертвата на синтетол и стероиди участва в радиопрограми и блогове в Интернет, а също така се появява в токшоу и видеоклипове.

За дълъг период Арнолд Шварценегер и Рони Коулман останаха истински идоли за него. Но дойде периодът на "синтетолова треска" и Грег Валентино промени решението си, вярвайки, че той самият сега е идол за тези спортисти. Той съвсем сериозно вярваше, че му завиждат и че е оставил тези съперници далеч зад себе си.

В наши дни той работи върху поучителна автобиография. В тази работа Грег сериозно и откровено разказва какво му е струвало преследването на тяло, представляващо желязно чудовище.

Човек може само да се надява, че тази книга ще бъде поучителна за онези, които са решили сериозно да поставят всичко на синтетола и друга „химия“, за да не бъдат в ролята на жертва, като Грег Валентино.