Мезоморф преди тренировка

APS Mesomorph (Mesomorph) - е комплекс преди тренировка, признат за един от най-добрите в света, произведен от американската компания APS Nutrition, фокусиран върху производството на спортно хранене. Ефективността на Мезаморф е доказана от много изследвания, проведени в лабораторни условия и практически наблюдения. Лекарството позволява на спортиста да получи всичко необходимо, за да получи желания резултат.

съдържание

 • 1 Състав на мезоморфа преди тренировка
 • 2 Какви са предимствата на Mesamorph?> 3 Как да приемате Mesomorph
 • 4 Мезоморфни рецензии

Състав на мезоморфа преди влака

Високата производителност на Мезаморф се дължи на многокомпонентния му състав. Съдържа:

 • Ензим ензим. Повишава либидото и наподобява Виагра по своето действие.
 • Креатин о-фосфатът, който е вътреклетъчен буфер, който поддържа нивото на гликолиза, е нормален по време на натрупване по време на упражняване в мускулната тъкан на млечна киселина. Увеличаването на концентрацията на последните води до гладуване на клетките и разрушаване на връзката между влакната на мускулите и нервите. Буферът, осигурен по формулата на предварителния тренировка, позволява, без да се засяга мускулните клетки, да се увеличи времето на всяка тренировка, да се извърши по-голям брой подходи и, следователно, да се подобрят атлетичните им показатели. Можете да го направите преди началото на мускулна недостатъчност.
 • Креатин нитрат Тази нова форма на креатин повишава силата и издръжливостта, качеството на възстановителните процеси, активира набора мускулна маса, стимулира производството на собствен тестостерон и подобрява кръвообращението. Последният има благоприятен ефект върху процеса на обогатяване на мускулната тъкан с хранителни вещества.
 • Витамин В1 и тиамин, с липса на които спортистът започва да се чувства доста зле.

Комплексът за спорт преди тренировка на Mesomorph включва и други компоненти: цитрулин малат, таурин, бета-аланин и други.

Какви са предимствата на Mesamorph ">

Тази мощна и ефективна предварителна тренировка има следните положителни ефекти върху човешкото тяло:

 • дава мощен заряд на енергия и сила по време на тренировка;
 • ви позволява да правите тренировките по-интензивни и по-дълги, като увеличавате силата и издръжливостта;
 • помага да се получи по-изразено рисуване на вените и ефектът от изпомпване при тренировки;
 • стимулира умствените и умствените способности, повишава концентрацията на спортист, като има действие, подобно на антидепресанта;
 • укрепва костите, макар и не много силно изразени.

Лекарството има по-богат състав на активни вещества в сравнение с подобни добавки, предлагани от други производители. В него има всички компоненти, необходими на един спортист, включително тиамин, инкарин и други. Разтваря се перфектно, има в състава си най-ефективната форма на креатин.

Как да приемате Мезоморф

Една порция от комплекса преди тренировка съдържа 15 грама и се залива с хладна вода в количество от 200 до 300 милилитра. Пиенето на добавката се препоръчва тридесет минути преди урока. В дни, свободни от тренировки, трябва да приемате половин порция на празен стомах.

Ефектът от консумацията на Мезоморф е забележим още на първия ден. Продължителността на курса е около няколко месеца, след което задължително си правят почивка от четири до шест седмици. Трябва да се поддържа пауза, тъй като организмът синтезира собствения си креатин, чието производство може да спре, ако се консумират добавки с неговото съдържание за дълго време. Прекратяването на курса ви позволява да нормализирате синтеза на креатин за няколко седмици.

Един пакет съдържа 388 грама добавка, което е достатъчно за 25 дози, ако се придържате към дозировка от 15, 5 грама. Приемайте Мезоморф не се препоръчва на хора, които имат проблеми с кръвното налягане, черния дроб и сърцето. Жените трябва да се въздържат от употребата на добавки по време на бременност и кърмене. За да избегнете каквито и да било негативни последици, винаги всяка тренировка трябва да се предприема след предварителна консултация със специалист.

Мезоморфни отзиви

Повечето спортисти, които оставят своите отзиви на форуми и онлайн магазини за спортна храна, говорят за предварителна тренировка по положителен начин. Спортистите отбелязват сравнително добър прилив на сили и енергия, повишена мотивация за тренировки. Никой не пише за отрицателни или странични ефекти, което означава, че или те напълно липсват, или са доста редки.

Мезоморфът се предлага в четири различни вкуса. Ако се съсредоточите върху отзивите, повечето спортисти харесват грозде и диня. Тропическият удар или аромат на ананас не е по вкуса на всеки. Сред негативните аспекти някои спортисти отбелязват, че цената на преди тренировка е леко завишена.