Суперсетове на дупето за момичета

Най-атрактивната част от тялото при жените са задните части. За съжаление не всички момичета могат да се похвалят с привлекателни, гъвкави, красиви дупета. Това важи и за спортистите. Сред нежния пол, редовно трениращи във фитнеса, само всяко трето или четвърто момиче може да се похвали с надути и развити глутеални мускули.

Има много причини за това. Задните части могат да бъдат неразвити поради преобладаващия заседнал начин на живот, както и поради липсата на подходяща тренировъчна програма. За коригиране на ситуацията ще помогне програмата на суперсети на задните части за момичета, създадена специално за изпомпване на задните части, ефективността на която е без съмнение.

За да придадете на седалището перфектна форма, трябва да обърнете повишено внимание на развитието на задната част на бедрото. Последният играе важна роля за формирането на привлекателни крака, които предизвикват възхитителните погледи на мъжете.

съдържание

 • 1 Комплексът от суперсетове на дупето за момичета
  • 1.1 Блок 1
  • 1.2 Блок 2
  • 1.3 Блок 3
 • 2 неща, които трябва да се вземат предвид, когато коригирате дупето "> Комплексът от суперсетове на дупето за момичета

  Трябва да започнете тренировката, като загреете краката и коленните стави. Загряване се състои в правилни редовни клякания. Те се правят в 2 комплекта до успоредка от 30 повторения.

  Когато загрявката приключи, преминете към директното обучение:

  Блок 1

  Клякам “plie” (тоест с дъмбел между краката) “plus” mrtlift с дъмбели

  Състои се в извършване на клекове с мигновено преминаване към мъртва лифт за около десет секунди. Следва почивка от 45-70 секунди и лигамент се повтаря.

  Постигането на желания резултат означава, че суперсетът трябва да се направи 2 пъти, а броят на повторенията във всеки трябва да се коригира на 15.

  Блок 2

  Изхвърляне с дъмбели и малко подаване напред

  Това упражнение не е суперсет, а е насочено към работа изключително на глутеални мускули.

  Трябва да се спускате с максимална отдаденост. Трябва да има най-малко три подхода и най-малко 15 повторения във всеки. Идеален вариант е да се правят удари възможно най-много пъти, докато изгарянето в задните части не започне да се усеща.

  След като беглите свършат, преминете към следващия суперсет, който ви позволява да развиете бицепси на бедрата, а не само глутеални мускули.

  Блок 3

  Лост на задните крака "плюс" хиперекстензия без тежест

  Предполага изпълнение от 2 до 3 суперсерии, във всяка от които се правят 15 повторения. Основното е да спазвате правилния ритъм. Почивката между отделни подходи в комплекта трябва да бъде максимум 15 секунди, а между сериите - не повече от 60 секунди.

  Тази тренировъчна програма е високоефективна програма, благодарение на която задните части стават заоблени и еластични. Важно е да запомните редовността. Необходимо е да се включвате в представения комплекс поне веднъж седмично. Не се препоръчва да отделяте повече от четиридесет минути за работа на глутеалните мускули за една сесия.

  Какво да вземете предвид при коригиране на дупето ">