Денис Падила - убиец на гигантите

съдържание

  • 1 Антропометрия
  • 2 Биография
  • 3 Бодибилдинг
  • 4 видеоклипа - Денис Падила

антропометрия

  • Височина: 157 cm
  • Конкурентно тегло: 82 кг

биография

Денис Падила е роден на 3 април 1951 г. в САЩ. Първоначално никой не би си помислил, че това непретенциозно момче ще бъде световен шампион по културизъм. Въпреки че в ученическите си години му се предлагаше постоянно да се запише в спортната секция, гледайки зашеметяващите успехи във футбола, баскетбола и борбата. Вниманието на Денис обаче беше привлечено само от културизма. На осемгодишна възраст, когато за първи път видя списание за културизъм на витрина на магазина, той си постави за цел да заеме първо място в престижното шоу „Мистър Америка“, а на 23 години постигна своята заветна мечта.

бодибилдинг

Падила спечели първата си награда на подиума „ Мистър Рочестър “ на 18 години, благодарение на упоритостта си и невероятната сила на волята. Дени сам направи цялото необходимо оборудване за обучение, ентусиазирано и изобретателно подходи към създаването на собствени симулатори. Той също така разработи своя собствена тренировъчна концепция, която винаги му помагаше да побеждава тежките си състезатели. Благодарение на тези фантастични победи Дени спечели прозвището си - „ убиецът на гиганти “. С малък ръст (около 157 см) и леко тегло (80 кг през състезателния период) Денис притежаваше отлични пропорции, релеф и мускулна плътност. Освен това той е невероятно очарователен и има отлична цялостна физическа форма.

Падила е известен и с това, че по време на цялата си спортна кариера не е получил нито една сериозна контузия и дори не се е оплаквал от болки в ставите или мускулите. Винаги е готов да експериментира с тялото си, вярвайки, че в тренировките и храненето трябва на първо място да усетите това, от което се нуждае тялото ви.

Въпреки доста уважителната си възраст за спорт, Денис дори не мисли за края на кариерата си. Постоянно участва в демонстрации, съветва млади спортисти и им помага в подготовката за първенствата. Сега той посвещава цялото си време на подготовката за главното първенство по културисти „ Мистър Олимпия

Можем да кажем, че Денис Падила честно спечели титлата на световната легенда по културизъм, макар и само защото, въпреки малкия си ръст, постигна невероятен успех в ожесточения спорт на истинските мъже, където критериите за оценка на размера на мъжкото тяло са на първо място. Той доказа, че ако човек желае нещо наистина много силно, той със сигурност ще постигне мечтата си.

Видео - Денис Падила