Brutal Anadrol от BioTech

BioTech Brutal Anadrol е лекарство за повишаване на нивата на ендогенния тестостерон. Добавката няма нищо общо с анаболните стероиди и прохормони, въпреки че често се идентифицира с последните. На пазара има Anadrol, синтетичен прохормон, който се превръща в тестостерон в организма. Но пред нас не е той, а лекарство на базата на гуарана, трибулус и креатин. Целта на приема е да нормализира собствения си хормонален фон и да увеличи производството на тестостерон. Колко мъжки хормон ще се произвежда ">

  • Увеличаване на мускулната маса;
  • Подобрения на здравината;
  • Нормализиране на сексуалната функция;
  • Възстановяване след курс на анаболни стероиди;
  • Повишаване на имунитета;
  • Подобрения на производителността на тренировките

структура

В състава - само растителни екстракти. Спортистите, подложени на допинг контрол, трябва да се консултират допълнително с треньора и лекаря на екипа, тъй като растителните екстракти се комбинират в комплекси за повишаване на тяхната ефективност.

Основното активно вещество е трибулус. Известен е като усилвател на тестостерона, противовъзпалително, имуномодулиращо и антикатаболно при един човек. Tribulus повишава естествената секреция на тестостерон в организма. Той помага на естествените спортисти да изграждат мускули и да се ангажират ефективно и с пълна отдаденост.

Напоследък добавките за трибулус бяха критикувани като неефективни. Причината е, че някои професионални спортисти не ги използват според техните показания. Те се опитват да използват трибулусово соло за възстановяване на хормоните след прием на анаболни стероиди. Това всъщност не е възможно, тъй като с въвеждането на екзогенния тестостерон производството се нарушава комплексно и човек първо трябва да премахне онези фактори, които потискат собствения му тестостерон, и след това да се справи с проблема.

Трибулусовите добавки са предназначени или да поддържат тялото между стероидните курсове, или да задоволят нуждите на естествен спортист. Не си струва да полагате надеждите си върху тях като лекарство.

Този комплекс съдържа и креатин монохидрат. Тя подхранва клетките на тялото и позволява на човек да получава адекватно ниво на енергия. Креатинът е една от малкото спортни добавки, която се признава не само от спортните, но и от научната общност и се счита за високоефективна. Приемът на креатин с трибулус е добър вариант за тези, които се нуждаят от енергия за силова тренировка и които искат да изграждат мускули, придържайки се към принципа на трениране „стара школа“.

BioTech Brutal Anadrol съдържа гуарана. Това е мек стимулатор на човешката нервна система, който се настройва за тренировки, ви позволява да осигурите настроение и концентрация и върши работата наистина качествено. Гуарана не само подобрява работата на нервната система, но също така подобрява мускулната издръжливост, засилва нервно-мускулната комуникация и подобрява технологията. Лекарствата с гуарана помагат да се отървете от сънливостта и работят като комплекс преди тренировка. Приемането на Brutal Anadrol на BioTech преди тренировка ще помогне да се посрещнат всички енергийни нужди на тялото ви.

Лекарството съдържа и аргинин, така че мускулите да бъдат по-добре изпълнени с кръв. Тези, които го използват редовно, отбелязват добро изпомпване.

Как да приемате Brutal Anadrol от BioTech

Това лекарство работи добре както соло, така и във връзка с креатин. Приема се в 3 таблетки половин час преди тренировка и в свободен ден, за предпочитане сутрин или сутрин, така че стимулиращите агенти да не нарушават съня. BioTech Brutal Anadrol е най-добре да се избягва еднократно с кофеин. Опитните спортисти твърдят, че най-ефективно е да го приемате на месечни курсове.

Отзиви

Отзивите за Brutal Anadrol от BioTech, които съществуват в публичното пространство, в сайтовете на различни магазини, сайтове за преглед и форуми, ни позволяват да кажем, че спортистите оценяват тази добавка добре. Наистина дава енергия, помага да се упражнява по-ефективно и ускорява възстановяването. Лекарството не съдържа токсични или забранени вещества. Добре се понася от стомашно-чревния тракт и помага за постигане на тренировъчни цели, ако се храните правилно и спазвате режима. Активните вещества не причиняват "спад" на собственото ниво на тестостерона и не провокират синдром на отдръпване, те леко стимулират, подобряват производителността и помагат за ефективна работа във фитнес залата.