Популярни стероидни курсове

За съвременните спортисти закупуването на качествени стероиди и спортно хранене не е проблем. Сега в Интернет можете да намерите почти всяка информация, включително за тях. Стероидите се появяват на пазара дълго време, а резултатите от тяхното приложение вече са описани в многобройни рецензии. Освен това подобни бележки са писани от хора, които не се интересуват от продажбата на такива стоки. Всеки спортист може да получи съвет от по-опитен колега за кратко време и след това да състави оптималната версия на програмата за приемане на вещества за възможно най-бързата печалба в собственото си телесно тегло.

Един от признатите специалисти по стероиди е нандролон. Той е широко известен и получава добри отзиви в 90% от случаите. Ретаболил (активно вещество) отлично показа своите положителни страни и само 10% от хората, употребявали това лекарство, не постигнаха желания ефект и бяха недоволни от изразходваното време и инвестициите. Невъзможно е да се прецени обективността на оценката на това малцинство, тъй като точността и правилността на приема на този стероид са неизвестни.

Както стана известно при анализи на анкетите, отстъпването (явлението загуба на тегло след спиране на курса на приемане на лекарството) се наблюдава в почти всички случаи, но в различна степен. Но 75% от хората постигнаха добър резултат, напълно задоволявайки желанията си. 25% от анкетираните забелязаха доста сериозен откат. До 90% от анкетираните смятат, че мускулната маса е била спечелена правилно и е с добро качество. Характеристиките му са разнообразни: увеличаване на мускулния обем, подобрен терен, оценка на крайния резултат и други.

Почти всички спортисти съобщават за странични ефекти, но само 20% от тях ги оценяват отрицателно. Те наблюдават твърде много неприятни последици, високата им честота на настъпване. Информацията за стероидите във форуми, блогове е достатъчно пълна, за да разберете цената, наличността на лекарствата и мнението на различни хора за тях. Толерантността към стероидни инжекции може да се намери и в описанията. Според 75-90% от хората, които са оценили при употреба на нандролон, тези показатели са на добро ниво.

За по-задълбочено проучване на проблема можете да разгледате пример за хода на оксандролон. Програмата за приемането му е предназначена за 6-8 седмици с постепенно увеличаване на обема на инжектиране (от 20 mg на 80). Резултатът удовлетвори 85% от хората, приемащи това лекарство. Те отбелязаха добър набор от мускулна маса, нейното качество и релеф, малко количество откат. Но ако анализирате цената на оксандролон в различни онлайн магазини и след това сравните мненията за него в блогове и форуми, можем да заключим: около 2/3 от спортистите смятат цената му за твърде висока. В резултат на това те се съветват да търсят друга опция, която е по-оптимална по отношение на достъпността.

Ето как можете да анализирате всеки широко разпространен курс на стероиди. Провеждайки разследване, можете да получите информация не само от общ характер, но и да научите за конкретни случаи, решавайки необходимите проблеми. Например, изчисляването на дозата за инжектиране на ден, при което на този етап от курса се постига максимален ефект. Можете да получите оценка на рисковете от превишаване на препоръчителната доза, да анализирате последствията от това. Производителите на стероидни лекарства в повечето случаи се придържат към безопасна за всеки случай или среда доза. Но такава доза не винаги води до желания ефект.