Монохидрат на креатин от Maxler

Чистият креатин монохидрат, произведен от Maxler под търговското наименование креатин монохидрат, е предназначен за употреба от спортисти за натрупване на мускулна маса и увеличаване на силата. Основната характеристика на добавката е нейната достъпна цена.

Основният "недостатък" на лекарството е задържане на течности в тялото, така че се препоръчва да се приема изключително по време на масово събиране. Водата се натрупва в организма изключително през периода на приема на лекарството. След отмяна на курса, течността се отделя и тялото работи в "нормален" режим. Недостатъкът е, че заедно с изходящата вода качеството на релефа намалява.

Добавката има положителен ефект не само върху мускулната маса, но също така увеличава показателите за сила, подобрява издръжливостта. Основното предимство на Maxler Creatine Monohydrate е, че той се предлага в чист вид. Купувачът не доплаща за подсладители и оцветители.

Какво е включено в ">

За всяка порция добавка, съдържаща 5 g от веществото, е необходимо подобно количество креатин монохидрат, без примеси. Лекарството не причинява странични ефекти и е напълно безопасно за здравето. Единственият отрицателен момент е натрупването на течност. Продуктът е подходящ за редовна употреба. Колоезденето и почивките не са предпоставка.

Как да приемате Creatler Monohydrate от Maxler

Креатин монохидратът се препоръчва да се приема в една порция, тоест 5 грама, веднъж дневно. Времето за приемане няма значение. Няма смисъл да увеличавате дозировката. Органът, както беше установено по време на изследването, не може да абсорбира повече от 5 g креатин на ден. Добавката трябва да се смесва със сладък сок или гранулирана захар. Това подобрява усвояването и скоростта на транспортиране на веществото до мускулите.

Ефективността на лекарството увеличава съвместното приложение с други добавки. Производителят съветва да комбинирате креатин монохидрат, в зависимост от предназначението, със следните средства:

  • Special Mass Gainer - гейнер ускорява увеличаването на масата, но в същото време има увеличение на телесните мазнини;
  • 100% Golden Whey - суроватъчен протеин, който ви позволява да спечелите изключително постна мускулна маса;
  • Amino BCAA 4200 е аминокиселинен комплекс, необходим за потискане на катаболизма и бързото възстановяване след тренировки с висока интензивност.

Можете да приемате креатин по друга схема - "зареждане". Той включва приемане на 20 g от веществото дневно в продължение на седмица, последвано от намаляване на количеството до препоръчителните 5 g. Но, въз основа на данните от изследванията, увеличаването на дневната доза не засилва получения ефект.

Отзиви

Добавката е популярна, а продуктите могат да бъдат намерени в различни форуми и онлайн магазини, продаващи спортно хранене. Почти всички спортисти пишат за Creatler, продуциран от Maxler, по положителен начин. В отзивите те отбелязват добра ефективност, качество, безопасност, ниска цена на добавката.

Въпросното спортно хранене не се различава от другите аналози. Почти всички производители на такива комплекси използват едни и същи суровини, но този продукт има толкова много положителни качества. Феновете на високи европейски стандарти определено трябва да изберат тази добавка.