Стегнете здраво. Захранващ колан - защо и защо?

Силовият колан е съществен атрибут при упражненията. Но за съжаление самият колан няма да може да се предпази от физически наранявания на долната част на гърба. Самата причина за наранявания на долната част на гръбначния стълб, както показаха проучванията, се дължи на генетични причини и очевидно пренебрегване на безопасността при изпълнение на упражнения за сила. Колани, просто издърпайте стомаха, като по този начин увеличите вътреабдоминалното налягане. Поради ефекта на колана се увеличава, силата на мускулите на гърба с една четвърт. Използването на атлетичния колан е оправдано само при тежки и силни упражнения с тежести, които съставляват повече от 80% от максимума. И, следователно, такъв колан трябва да се използва при изпълнение на упражнения като клекове и т.н.

Захранващ колан ART

При производството на оборудване за powerlifters безспорен лидер е изкопаването на ART. Тази проба с колан е с дебелина 13 мм. Разбира се - това е с цели 3 мм повече от дебелината на колана от конкуренти и други производители, участващи в производството на колани. Този колан е идеално решение за състезания по сила и упражнения.

Захранващ колан TITAN

Разликата между този колан е, че той е оборудван с патентована ключалка, той не е по-лош от аналозите и традиционните видове крепежни елементи. Безспорно предимство е отварянето на такъв колан с едно докосване. Това е много удобно в случай на единично основно упражнение в мултиредов режим. Този тип колан е най-подходящият избор за любителите на фитнес.

Захранващ колан SCHIEK

Отличителен и жизнен дизайн отличава този колан от много други. С всичките си външни отличителни характеристики такъв колан е проектиран за високи натоварвания. От обратната страна коланът има мека подплата, осигурява плътно прилягане към тялото. Към всички предимства на такъв колан може да се отдаде и цената му.