Glavni » general » Zyb prekida korisnike

Zyb prekida korisnike

general : Zyb prekida korisnike

Natrag u travnju, napisao sam komad pod nazivom Backup i sinkronizirati kontakte, slike, SMS i kalendar s ZYB.

Na žalost, Zyb je ostavio mnoge pretplatnike s lošim okusom u ustima. Evo priče.

Trebao sam sinkronizirati svoje kontakte s uređajem koji sam bio testiran, pa sam se prije dva dana prijavio na moj Zyb račun da biste postavke za sinkronizaciju Zyb poslali na telefon putem SMS-a.

Prva stvar koju sam primijetio pri prijavi bio je da je moj račun čitanja "Postavi lokaciju", iako sam se registrirao s mojim detaljima, uključujući i odabir Nigerije kao zemlje povratka.

Kada sam kliknuo da postavim svoju lokaciju, presto! - umjesto opsežnog popisa od preko 100 zemalja koje su godinama postojale, upoznala sam vrlo kratak popis nekoliko zemalja. Većina zemalja, koja je bila na popisu prije, bila je isključena.

Loš dio je taj što nikada nisam dobio obavijest od Zyb da su oni obrezivanje njihove usluge. Ipak, Zyb je redovito poslao podsjetnike da nisam sinkronizirao svoje kontakte pa je jasno da imaju sposobnost obavijestiti korisnike o promjeni te veličine. Možda su poslali obavijest, ali je izgubljena u tranzitu?

U svakom slučaju, odjednom sam otkrio da sam bio odsječen. Dakle, ovdje imam 492 kontakta na mom računu Zyb i ne mogu ih sinkronizirati ni s jednim uređajem.

Ovo NIJE način pružanja usluge. Slušalice na Zyb na ovome. O da; i zbogom.

Preporučeno
Ostavite Komentar