Glavni » general » ZTE Star 2 preuzima glasovnu kontrolu na novu razinu

ZTE Star 2 preuzima glasovnu kontrolu na novu razinu

general : ZTE Star 2 preuzima glasovnu kontrolu na novu razinu

Zamislite pametni telefon koji vas pita za koga želite nazvati kada ga držite do svoje glave. Pametni telefon koji vam omogućuje pokretanje aplikacija svojim glasom. Zamislite brzu stopu od samo 1, 2 sekunde, uz stopu uspjeha od 90% čak i u abnormalnim uvjetima okoline buke. Zamislite da vam to omogućuje bez internetske veze.

Svi smo svjesni kontrole glasa na pametnim telefonima - putem aplikacije koja zahtijeva internetsku vezu. Na ZTE Star 2, glasovna kontrola je implementirana na razini cijelog sustava i potpuno je funkcionalna čak i kada je uređaj izvan mreže i bez mrežne veze. To je prva industrija.

Na Staru 2 korisnik može izvršiti sljedeće zadatke svojim glasom:

  • otključajte uređaj svojim jedinstvenim glasovnim tonovima
  • upućivanje telefonskih poziva
  • otvorene aplikacije trećih strana
  • pusti muziku
  • u stvarnom vremenu unos teksta u tekst
  • poboljšani način vožnje za automatsku GPS navigaciju, odgovaranje na poruke, odgovaranje na poziv i kontrolu glazbe

Star 2 ima više od 158 pacijenata koji kontroliraju glas. Niz mogućnosti senzora kretanja nude dodatnu pogodnost korisnicima. Na primjer, korisnik može jednostavno držati uređaj za uho i izgovoriti ime kontakta kako bi ih nazvao bez potrebe za aktiviranjem zaslona osjetljivog na dodir ili otključavanju uređaja.

Star 2 je admiralski paket Android KitKat koji sadrži ZTE-ov MiFavor 3.0 UI. Fizički, izgrađen je s okvirom aluminija od legure zrakoplova s ​​tankim okvirima i 5-inčnim dvoslojnim zaslonom Gorilla Glass 3. Pruža 13 megapikselnu kameru i napaja ga procesor Qualcomm Snapdragon 801 s 2, 3-GHz quad-core CPU i 2 GB RAM-a.

Također pročitajte: BBM za Windows Phone dobiva verziju 1.2.0.10
Preporučeno
Ostavite Komentar