Glavni » general » ZeTime smartwatch: digitalni / analogni hibrid

ZeTime smartwatch: digitalni / analogni hibrid

general : ZeTime smartwatch: digitalni / analogni hibrid

Između fititonskih iona i raznih Samsung uređaja za uši, sigurno se može pretpostaviti da tvrtke čine veliki napor kako bi pametni gledatelji bili češći. Tehnička tvrtka MyKronoz pridružila se vlaku, najavljujući svoj pametni sat, nazvan ZeTime smartwatch. Sada, ovaj uređaj nije sasvim isti kao i drugi redoviti pametni plesovi. Ovo je hibridni smartwatch, koji ima i analogna i digitalna sučelja.

ZeTime smartwatch nije prvi hibridni smartwatch na tržištu. Međutim, značajno se razlikuje od ostalih, što je najčešće samo analogni satovi s hrpom senzora i prijamnika bežičnog povezivanja pričvršćenih na tijelo ili traku. ZeTime smartwatch ima puni TFT zaslon u boji, prave analogne mehaničke ruke i puni dodirni ulaz. Tvrtka je postigla ovu naizgled nemoguću podviglu stavljajući analogne ruke samo između dodirne ploče i LCD zaslona.

Sada, ovo obećava biti nevjerojatna pametna plesačica. Međutim, postoji samo jedna zamah. ZeTime smartwatch mora biti napunjen prije nego što i mehaničke ruke mogu raditi. Međutim, MyKronoz je obećao da analogne ruke mogu trajati do 30 dana na jednom punjenju. Stoga ćete barem moći reći vrijeme. Osim toga, ZeTime smartwatch funkcionira baš kao i svaki drugi redoviti smartwatch. Omogućuje vam da dobijete izvješća o vremenu, pročitate obavijesti i čak upravljate glazbom telefona. Također, ugrađen je 3-osi akcelerometar i optički senzor brzine otkucaja srca.

Sada, zbog svih tih značajki, može se iskušati da bi ovaj pametni sat bio apsurdno skup. Istina je da tvrtka kaže da uređaj neće biti apsurdno skuplji od bilo kojeg drugog smartwatcha. Zapravo, koštat će vam 199, 90 dolara kada se pokrene u rujnu. Bit će dvije veličine, Regular 44mm i Petite 39mm, koje će biti kompatibilne s Androidom 5.0 ili novijim i iOS 8.0 ili novijim.

Također pročitajte: Sljedeći Apple Watch možda ima LTE povezivost

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar